Sanyo Gutiérrez vertelt over zijn scheiding van voormalige dubbelpartner Momo Gonzalez

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

In een recent live interview met onze collega’s van Sports world onthulde Sanyo Gutiérrez de redenen die hebben geleid tot de breuk met zijn voormalige dubbelpartner, Momo Gonzalez. Volgens Sanyo kwam de beslissing om uit elkaar te gaan na hun nederlaag in Parijs tegen Sanz en Nieto. Hij onthult dat beide spelers zich in een moeilijke situatie bevonden en dat hij persoonlijk zich niet in staat voelde om op zijn best te presteren.

Voor Sanyo kunnen de onbevredigende resultaten in 2023 worden toegeschreven aan de mentale moeilijkheden waarmee hij te maken heeft gehad. Hij legt uit dat hij het voorgaande jaar vijf titels had gewonnen en tien finales had bereikt, waardoor het moeilijk voor hem was om de aanzienlijke achteruitgang in zijn prestaties te accepteren. De overgang van een consistente toernooiwinner naar het worstelen om zelfs de finales te bereiken, was een harde pil om te slikken. Sanyo erkent zijn verantwoordelijkheid voor het niet kunnen omgaan met de frustratie en geeft toe dat dit ook een negatieve invloed had op de prestaties van Momo.

Sanyo erkent de noodzaak om zijn mentale kracht terug te krijgen en vermeldt dat dit niet lukte tijdens het spelen met Momo. Hij geeft toe dat hij gemakkelijk gefrustreerd raakte door kleine tegenslagen, waardoor hij zijn partner effectief kon ondersteunen. In een poging om dit probleem aan te pakken, is Sanyo begonnen aan een nieuwe uitdaging met Agustin Gutiérrez, zijn neef.

Ondanks meerdere mogelijkheden om voor een andere partner te kiezen bij het scheiden van Momo, besloot Sanyo familiebanden voorrang te geven. Ondanks de kans om een ​​plek bij de top acht paren voor beide tours veilig te stellen, weigerde hij dit. In plaats daarvan koos hij ervoor om samen te werken met zijn neef en de top acht ranglijsten te verlaten. Sanyo benadrukt zijn vertrouwen in Agustin’s vaardigheden en vermeldt dat hij het indrukwekkende optreden van zijn neef in Finland heeft waargenomen. Hij benadrukt echter zijn toewijding om Agustin’s talent niet alleen voor zijn eigen voordeel uit te buiten en spreekt zijn oprechte geloof in Agustin’s vaardigheidsniveau uit.

Sanyo’s beslissing om zich los te maken van Momo Gonzalez is een belangrijk keerpunt in zijn professionele carrière. Terwijl hij aan een nieuw avontuur begint met zijn neef, Agustin Gutiérrez, is het duidelijk dat Sanyo zijn tekortkomingen erkent en het effect dat ze hadden op het spel van Momo. De beslissing om mentale stabiliteit en familiebanden prioriteit te geven, toont Sanyo’s toewijding aan persoonlijke groei en het opnieuw vinden van succes in het dubbelspel circuit. Alleen de tijd zal uitwijzen of deze nieuwe samenwerking de gewenste resultaten zal opleveren, maar Sanyo blijft optimistisch en vastberaden om de uitdagingen te overwinnen waarmee hij de afgelopen tijd is geconfronteerd.

Products You May Like

Articles You May Like

French Players Shine at FIP Rise D-Bay Tournament
Barbora Krejcikova wint Wimbledon en eert mentor Jana Novotna
Paquito Navarro en Juan LeBron: Elite Padel Spelers ondanks scheiding
Dylan Guichard en Bastien Blanqué beëindigen hun samenwerking
Het FIP Platinum Sardegna-toernooi belooft nieuwe interessante koppels te tonen