Red Bull en Premier Padel kondigen een strategische samenwerking aan

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Premier Padel

Products You May Like

Het energiedrankmerk, dat al een stap had gezet in de wereld van padel door Juan Lebron en Ale Galan te sponsoren, zal nu samenwerken met het circuit Premier Padel. Persbericht – “Premier Padel en Red Bull kondigden vandaag een nieuwe strategische samenwerking voor meerdere jaren aan, die mediadiensten, streaming, productie en sponsoring zal omvatten tot het einde van het seizoen 2027. Premier Padel.” De nieuwe samenwerking tussen Premier Padel en Red Bull wordt de grootste uitzend-, productie- en sponsorovereenkomst in de geschiedenis van de sport. Het zal mogelijk maken om het aanbod van Premier Padel te ontwikkelen en de strategie van de competitie te ondersteunen om de sport naar nieuwe doelgroepen over de hele wereld te brengen via het internationale mediaplatform van Red Bull en digitale platforms, aanwezig in 130 landen.

Uitzending van wedstrijden

Live wedstrijden zullen beschikbaar zijn op het gratis Red Bull platform TV (televisie en mobiele app) in geselecteerde landen vanaf de kwartfinales tot de finale van elk toernooi, met innovatieve nieuwe functies voor het uitzenden van wedstrijden. Het YouTube-kanaal Premier Padel zal blijven wedstrijden van ronden 1 tot 3 live uitzenden, ongecodeerd in sommige landen.

Fan content

Red Bull zal ook nieuwe, boeiende fan content creëren en verspreiden gedurende het hele jaar op zijn sociale digitale platforms, die live verslaggeving van alle toernooien in Premier Padel gedurende het jaar zullen aanvullen en de kennis van deze sport naar nieuwe doelgroepen zal uitbreiden. Het seizoen 2024 van Premier Padel begint op 26 februari met P1 in Riyadh.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray bereikt mijlpaal van 1000 ATP Tour-wedstrijden
Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel
Andy Murray’s strijd met rugproblemen en onzekerheid over Wimbledon