Raymond Domenech neemt deel aan het “Celebrity Tournament”

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Raymond Domenech nam deel aan de eerste editie van het “Celebrity Tournament”, georganiseerd door Lagardere Paris Racing en het Imagine Institute. Aan de microfoon van Vincent Gallie sprak de voormalige coach van de Blues over deze nieuwe sport waar hij van houdt.

“Het is een spectaculaire sport en erg prettig om te spelen, want zelfs met een zeer gemiddeld niveau kun je plezier hebben. Er is een speels aspect dat de essentie van sport op een bepaalde leeftijd is. Ik hoorde erover omdat veel “voetballers” erin betrokken raakten, en ik vroeg hen “wat is het?”. Op een dag kreeg ik de kans om het te proberen met wat vrienden. We kregen snel de smaak te pakken en het stelt ons in staat om te spelen. Ik ben echt een jaar geleden begonnen, speelend een of twee keer per maand. Het is echt een plezier en een hobby. »

“Ik zie een verband met trajecten, met anticipatie. Aanvallers hebben vaak het tweede balgevoel. De baan is niet lineair, het kan worden afgebogen, je moet terugkaatsingen anticiperen! Je moet de bal niet najagen, en dat is goed voor voetballers. »

“Het is het oppervlak dat het verschil maakt. Ik speel vaak op klei en ik heb geen problemen met kuiten of knieën. In tennis en padel trappen we veel, we zijn altijd in contractie en zelden ontspannen. Maar het kan je knieën niet meer beschadigen dan bepaalde sporten. »

“Atleten raken er heel snel aan gewend en genieten ervan, want het haalt hen uit hun normale omgeving. We zijn niet in een competitie, we komen om plezier te hebben. Ze hebben ook de fysieke vaardigheden omdat op 35-jarige leeftijd we nog steeds in goede conditie zijn!

Products You May Like

Articles You May Like

Recordprijs voor Wimbledon 2024 onthuld
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball
Resilience and Determination at Bordeaux Premier Padel P2
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament