Pro Padel League 2024 in Miami

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Het eerste Pro-evenement van de Padel League 2024 in Miami eindigde gisteren met de uiteindelijke overwinning van Miami Padel Club onder leiding van de nummer één van de wereld op het circuit Premier Padel: Ari Sanchez en Agustin Tapia.

De finale begon met de wedstrijd tussen de dames, waar Ari Sanchez en Marta Talavan van Miami Padel Club het opnamen tegen Marta Ortega en Alejandra Alonso de Villa van de Las Vegas Smash. Onder een brandende zon bracht het Florida-team het eerste punt binnen met een solide prestatie: 7/6 – 6/3. Vervolgens moesten Agustin Tapia en Jon Sanz de klus klaren tegen Gonzalo Alfonso en Pablo Cardona. Uiteindelijk wonnen Tapia en Sanz 6/3 – 6/3 en boden ze de titel aan Miami Padel Club op eigen grond.

Vlak voor de huldiging van de Floridianen, behaalden de New York Atlantics de derde plaats in de competitie ten koste van de Toronto Polar Bears. Een succes dat aanvankelijk werd behaald door voormalige partners Tamara Icardo en Viriginia Riera tegen Iglesias/Guinart (6/4 – 6/4). Vervolgens speelden Lucas Campagnolo en Ramiro Moyano tegen Coki Nieto en Javier Barahona (6/1 – 6/2) om de bronzen medaille te behalen.

De tweede etappe van de Pro Padel League begint morgen, nog steeds op de Ultra-terreinen van Padel Miami Club. Voor meer informatie kunt u de website van de PPL bezoeken.

Products You May Like

Articles You May Like

Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Taylor Fritz bespreekt Novak Djokovic’s knieblessure
The grass court season heats up next week!
Analyse van gemiddeld aantal gespeelde punten per wedstrijd in padeltoernooien
Alles wat je moet weten over het Eastbourne International toernooi