Preview van het Libema Open-toernooi

ATP, Tennis Nieuws, Tennis Tournaments, WTA

Products You May Like

Er is geen tijd om uit te rusten in tennis, want de aandacht keert snel naar het grasseizoen en de Libema Open is een van de opvallende gebeurtenissen die eraan komt. En wij, bij Tennishead, hebben alle informatie over dit gezamenlijke ATP- en WTA-toernooi.

Het hoofdtoernooi van de Libema Open begint op maandag 10 juni, met de finale van het toernooi op zondag 16 juni. Er zullen zowel mannen-als vrouwenenkelspelfinales plaatsvinden, evenals dubbelspelfinales. Het toernooi vindt plaats in ‘s-Hertogenbosch, Nederland, op de outdoor grasbanen bij Autotron Rosmalen.

Het toernooi omvat zowel mannen-als vrouwenevenementen, met de topzaadjes in respectievelijk de ATP- en WTA-singles. Naast de topzaadjes zullen er ook voormalige kampioenen en opkomende talenten deelnemen aan het toernooi.

Er is in totaal € 965.000 aan prijzengeld te winnen op de Libema Open van dit jaar. Het Nederlandse publiek heeft de afgelopen jaren succes gehad tijdens het toernooi, vooral in het mannenevenement. De Nederlandse hoop ligt dit jaar onder andere bij Tallon Griekspoor en Suzan Lamens.

Sinds de terugkeer van de Libema Open na de coronapandemie heeft Ekaterina Alexandrova het vrouwenenkelspeltoernooi gedomineerd, terwijl er in de mannenenkelspeltoernooien recentelijk veel succes is geweest voor Nederlandse spelers. Het belooft een spannende editie van het toernooi te worden met veel talent en internationale sterren die strijden om de overwinning.

Products You May Like

Articles You May Like

Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
Onverwachte wending in het Italy Major Premier Padel-toernooi
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open