Paula Josemaria en Ariana Sanchez naar de finale van P1 Madrid Premier Padel

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

In hun zoektocht naar ‘de decima’ hebben Paula Josemaria en Ariana Sanchez geen steen onberoerd gelaten terwijl ze het opnamen tegen de Alayeto zussen in Madrid. Het onstuitbare duo zal nu voor de twaalfde keer in 2023 doorgaan naar de finale.

Aan het begin van de halve finale van de vrouwen in P1 Madrid Premier Padel leken beide paren onrustig en ontbrak het aan precisie. De Gemelas atomikas slaagden er niet in om te profiteren van de inconsistentie van de koninginnen van het circuit. Echter, zoals ze het hele seizoen al hebben laten zien, wisten Paula Josemaria en Ariana Sanchez hun veerkracht te benutten en hun spel naar een hoger niveau te tillen. Ze kregen geleidelijk weer controle over de wedstrijd en wonnen de eerste set met 6/3.

In de tweede set rekten de spelers van Claudio Gilardoni hun grenzen nog verder op. De Gemelas atomikas hadden moeite om hun tegenstanders bij te houden, terwijl Paula en Ariana een agressieve en ondernemende speelstijl lieten zien. De nummers 1 dicteerden het spel en lieten de Alayeto zussen zoeken naar antwoorden. De tweeling viel in een vals ritme, waardoor Paula en Ariana indrukwekkend 10 opeenvolgende punten wisten te behalen. Met finesse en meesterschap claimden de nummers 1 de overwinning in twee sets, met 6/3 6/2.

Op weg naar de finale

Met hun ogen gericht op de ultieme prijs zijn Paula Josemaria en Ariana Sanchez vastbesloten om hun 10e titel van het seizoen veilig te stellen. In een verrassende wending van de gebeurtenissen kwamen Marta Ortega en Gemma Triay als overwinnaars uit de bus in Rome, waardoor Paula en Ariana hongerig zijn naar revanche. Echter, op de vertrouwde gronden van Madrid voelen het dynamische duo zich helemaal thuis. De “decima” in de Koninklijke Stad ligt binnen handbereik en fans kijken reikhalzend uit naar hun prestaties in de aankomende finale.

De ontknoping

Om getuige te zijn van het zich ontvouwende drama en te zien of Paula Josemaria en Ariana Sanchez hun felbegeerde tiende overwinning kunnen behalen, markeer je zondag in je agenda. Terwijl deze uitzonderlijke atleten zich een weg banen naar dominantie, belooft de damesfinale een vertoning te zijn van ongeëvenaarde vaardigheid, vastberadenheid en passie. Sluit je aan bij ons en aanschouw de reis van deze buitengewone padel-atleten terwijl ze hun stempel drukken op de Madridse banen.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende Wedstrijd tussen Jairo Bautista en Thomas Leygue en Ferran Insa
Rafael Nadal kondigt langverwachte terugkeer aan naar de ATP Tour
Emma Raducanu maakt haar comeback op de Australian Open van 2024
Waarom Djokovic’s afwezigheid op de shortlist voor de Stefan Edberg Sportsmanship Award voor verwarring zorgt
Fernando Belasteguin: De Iconische Figuur van Padel