PadelShot breidt uit naar de regio Grand Est

Padel Nieuws

Products You May Like

PadelShot is vastbesloten om zijn aanwezigheid in het hele land te versterken, en de regio Grand Est staat als volgende op de lijst. Met de opening van 7 nieuwe Padelbanen in Reims, gepland voor oktober 2024, bereidt het bedrijf zich voor op uitbreiding. Deze strategische zet betekent niet alleen groei, maar weerspiegelt ook de toenemende populariteit en vraag naar Padel in de regio.

Om het succes van dit uitbreidingsproject te garanderen, is PadelShot op zoek naar een team dat eigenschappen belichaamt zoals dynamiek, sportiviteit, rigueur en gastvrijheid. In de kern van dit team staat de manager, wiens leiderschap en strategische visie het project zal voortstuwen. Naast de manager zal een assistent een cruciale rol spelen bij het bieden van ondersteuning en coördinatie om een soepele werking te garanderen.

Naast de managementfuncties is PadelShot ook op zoek naar individuen die zich willen aansluiten bij het team als teammates. Deze teammates zullen de basis vormen van het operationele aspect van de Padelbanen in Reims, bijdragen aan het algehele succes van de onderneming. Als onderdeel van een dynamisch en samenwerkend team krijgen teammates de kans om hun vaardigheden, passie voor sport en streven naar excellentie te tonen.

Voor degenen die deel willen uitmaken van een groeiend en innovatief bedrijf in de sportindustrie, biedt PadelShot een unieke kans om een stempel te drukken in de wereld van Padel. Met de focus op het creëren van een gastvrije en inclusieve omgeving streeft PadelShot naar het bevorderen van een gevoel van gemeenschap, zowel binnen het team als onder de klanten.

Terwijl PadelShot zich voorbereidt om zijn aanwezigheid in de regio Grand Est uit te breiden, is het bedrijf toegewijd aan het handhaven van zijn waarden van excellentie, teamwork en passie voor sport. Door een sterk en samenhangend team op te bouwen, streeft PadelShot ernaar niet alleen te slagen in zijn uitbreidingsinspanningen, maar ook een blijvende impact te creëren in de wereld van Padel. Met een duidelijke visie voor de toekomst is PadelShot klaar om een belangrijke speler te worden in de Padelindustrie, nieuwe normen te stellen voor kwaliteit en klantbeleving.

Products You May Like

Articles You May Like

Bianca Andreescu: Een reis van Mentale Strijd naar Succes
Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
De comeback van Marta Marrero met Aranzazu Osoro