PadelShot: Ambities, Partnerschap met Nouvel Atlas en Uitbreidingsplannen

Interviews, Padel Nieuws, Padelclubs

Jérôme Doligé, de visionaire oprichter van PadelShot, deelt de ambities van zijn bedrijf voor de komende jaren en blikt terug op de recente instap van Nouvel Atlas in het kapitaal van het bedrijf. PadelShot, een “Pure player padel,” is volledig toegewijd aan de sport en streeft ernaar om haar klanten de best mogelijke ervaringen te bieden. Hoewel de meerderheid van hun klanten voor recreatiedoeleinden spelen, heeft het bedrijf als doel om eersteklas coaching, gepersonaliseerd onderwijs en een sterk competitieprogramma aan te bieden.

PadelShot is trots op het bieden van een uitgebreid competitieprogramma, met meer dan 60 toernooien per jaar in hun clubs. Deze toernooien zijn bedoeld voor vrouwen, mannen en gemengde spelers, met verschillende moeilijkheidsniveaus variërend van P2000 tot P25. Het bedrijf zorgt ervoor dat deze competities goed gefinancierd zijn en hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige service.

Ondanks hun succes gelooft PadelShot dat er een enorm onbenut potentieel is in Frankrijk. Het bedrijf erkent echter dat het navigeren door dit potentieel vereist strategieën voor zorgvuldige expansie. Doligé benadrukt het belang van het verstandig selecteren van locaties en het consistent onderhouden en verbeteren van hun hoogwaardige aanbod. Met Nouvel Atlas, een fonds dat verbonden is met de familie Le Marchand, vond PadelShot een partner die de benodigde financiering kon bieden voor hun ambitieuze groeiplannen.

Om hun uitbreidingsdoelen te realiseren, is het plan van PadelShot om de komende vier jaar ongeveer 15 nieuwe clubs te openen. Momenteel exploiteren ze drie centra in Saint-Étienne, Lyon en Caen. In het komende seizoen zullen clubs worden geopend in Metz en Reims. Daarnaast wordt er gewerkt aan een andere club in centraal Frankrijk, hoewel specifieke details nog moeten worden bekendgemaakt. In de komende 24 maanden streeft PadelShot ernaar om in totaal tien clubs te hebben, die allemaal volledig gewijd zijn aan padel. Deze centra zullen tussen de zeven en acht overdekte banen bevatten, waardoor er een optimale speelomgeving ontstaat voor hun klanten.

Het partnerschap van PadelShot met Nouvel Atlas en hun doorlopende fondsenwerving zijn cruciaal om hun gedurfde ambities te verwezenlijken. Hoewel het bedrijf momenteel opereert als huurder, zijn er plannen om over te stappen op bouwleases, waardoor er op maat gemaakte gebouwen specifiek voor padel kunnen worden ontworpen. Doligé ziet een toekomst voor zich waarin PadelShot een alomtegenwoordige aanwezigheid wordt, zich volledig toewijdend aan hun talrijke voortdurende projecten.

Terwijl PadelShot blijft uitbreiden, blijft hun focus gericht op het ontsluiten van het potentieel van padel in Frankrijk. Door strategisch locaties te selecteren, een premium aanbod te handhaven en de benodigde financiering veilig te stellen, streeft het bedrijf naar het opbouwen van een sterke basis voor de toekomst. Met hun toewijding om uitzonderlijke coaching, gepersonaliseerd onderwijs en een dicht competitieprogramma te bieden, is PadelShot goed gepositioneerd om haar positie als toonaangevende speler in de padelindustrie te versterken.

Products You May Like

Articles You May Like

Building a Strong Partnership in Padel: The Rise of Pierre Vincent and Arthur Hugounenq
De beste deals voor tweedehands skihellingen
Partnership Success in Professional Padel: Lamperti and Jimenez Shine in Lombardy
Ontdek de Winter Wereld van Padel: Van de Franse Alpen tot de Spaanse Pyreneeën
Spazio Lenovo powered by Motorola hosting Milano Premier Padel P1