Padelbanen toegevoegd aan luxe hotels: de groeiende trend

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Het Adare Manor Hotel, gelegen in het westen van Ierland, biedt zijn gasten een onvergetelijke ervaring zoals geen ander. Dit prachtige hotel, gelegen in een landgoed van 840 hectare dat teruggaat tot de jaren 1830, heeft onlangs iets speciaals toegevoegd om meer bezoekers aan te trekken – padelbanen. Na een verandering van eigenaar werd het Adare Manor Hotel in november 2017 heropend na een opmerkelijke renovatie. Het pand beschikt nu over 104 kamers en suites, een zwembad, een golfbaan ontworpen door Tom Fazio (die de Ryder Cup van 2027 zal organiseren) en natuurlijk twee ultramoderne padelbanen. Op slechts twee minuten lopen van het hoofdgebouw bevinden zich de indrukwekkende padelbanen van het Adare Manor Hotel’s Padel Club. Deze banen zijn nauwgezet ontworpen om een uitzonderlijke ervaring te bieden voor spelers van alle niveaus. Of je nu een beginner of een expert bent, de padelbanen van het Adare Manor bieden een unieke mogelijkheid om de sport te beoefenen in een luxe omgeving. Daarnaast biedt de Padel Club toegang tot gekwalificeerde trainers en zelfs een winkel waar je al je padeluitrusting kunt kopen.

Het Estelle Manor – Hotel & Country Club in Oxfordshire, Engeland, beschikt ook over eigen padelbanen. Dit prachtige landgoed, gelegen in een domein van 1.214 hectare, gaat verder dan alleen luxe om zijn gasten een buitengewoon verblijf te bieden. Naast de adembenemende omgeving beschikt het landgoed over vier restaurants, een prachtig Romeins badhuis van 3.000 vierkante meter, 108 slaapkamers en zelfs een sportzaal van 250 vierkante meter waar je kunt padellen.

Prijzen en exclusiviteit

Hoewel het Adare Manor Hotel en het Estelle Manor – Hotel & Country Club hun gasten voorzien van ongelooflijke padelfaciliteiten, is het belangrijk op te merken dat toegang tot deze banen zijn prijs heeft. Lidmaatschap van de Padel Club in het Adare Manor kost £3, of ongeveer €600, per jaar. Evenzo is toegang tot de padelbanen van Estelle Manor alleen voor leden. Deze exclusieve prijzen kunnen sommige bezoekers afschrikken, maar voor degenen die vastbesloten zijn om de luxe van padel te ervaren in een prachtige omgeving, kan het een investering zijn die de moeite waard is.

Het Adare Manor Hotel en het Estelle Manor – Hotel & Country Club zijn slechts twee voorbeelden van de groeiende trend om padel te integreren in luxe accommodaties. Met adembenemende omgevingen, elegante interieurs en volledig uitgeruste padelvoorzieningen bieden deze locaties gasten een buitengewone ervaring. Of je nu een padelliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om je vrije tijd door te brengen, overweeg de luxe van padel te ervaren in een van deze opmerkelijke etablissementen.

Products You May Like

Articles You May Like

Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst
The Most Common Injuries Among Amateur Padel Players
Red Bull en Premier Padel kondigen een strategische samenwerking aan
Jamie Murray is bezorgd over de toekomst van dubbelspel in het tennis
Jasmine Paolini wint haar eerste WTA 1000-titel in Dubai