Padel X: Een Nieuw Tijdperk voor Padel in de Verenigde Staten

Interviews, Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Als je het padel in Frankrijk volgt, dan ken je ongetwijfeld Nallé Grinda. Hij is een voormalige speler van het Franse team padel en speelde een belangrijke rol in de verspreiding van de sport in de Verenigde Staten. Na jarenlange betrokkenheid bij padel, besloot Grinda om zich volledig te concentreren op zijn passie voor padel en richtte hij Padel X op.

In 2004 creëerde Nallé Grinda zijn eerste padelclub in Nice en gaf hij zichzelf de nodige ervaring in clubmanagement. Na zijn verhuizing naar Florida en het succes van het Miami Padel Open, werd het idee van Padel X geboren. In samenwerking met Juan Pablo Leria lanceerde hij in april het eerste club van Padel X, na maanden van intensieve vergunningstrajecten en technische aanpassingen.

Met 10 banen, hoogwaardige materialen en innovatieve trainingstechnieken, is Padel X een showcase van padel in de Verenigde Staten. De club heeft al 4 bekende tennissers aangetrokken en heeft grootste uitbreidingsplannen voor de toekomst.

Met betaalbare prijzen en een passie voor het spel, streeft Padel X ernaar om padel toegankelijk te maken voor iedereen. Door trainingen, schoolpadel en toernooien aan te bieden, hoopt de club het spel te verankeren in de Amerikaanse samenleving en de sport verder te laten groeien.

Terwijl sommigen padel en pickleball tegenover elkaar stellen, ziet Nallé Grinda ze als twee verschillende sporten met elk hun eigen charme. Pickleball is toegankelijker en goedkoper, terwijl padel een unieke driedimensionale ervaring biedt die geen grenzen kent. Met de ambitie om padel te laten groeien in de Verenigde Staten, blijft Padel X een belangrijke speler in de evolutie van de sport.

Products You May Like

Articles You May Like

Fernando Belasteguin Op Weg Naar Mogelijke Overwinning in Gironde P2 Toernooi
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Resilience and Determination at Bordeaux Premier Padel P2
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball