Padel Innovaties voor 2023 – Nieuwe Babolat Sneeuwschoenen en Jet Premura 2-schoen voor Vrouwen

Interviews, Padel Nieuws

De wereld van padel is voortdurend in ontwikkeling en in 2023 heeft Babolat een nieuwe reeks sneeuwschoenen geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen. Deze spannende ontwikkeling brengt innovatieve en unieke kenmerken met zich mee om de prestaties op de baan te verbeteren. Een van deze vooruitgangen is de “Microperf” technologie, waarbij het oppervlak van het racket op de meest stijve gebieden van het scherm micro-geperforeerd wordt. Deze gepatenteerde technologie vergroot niet alleen de centeringszone, ook wel bekend als de “sweet spot”, maar vermindert ook het gewicht van het racket. Bovendien is het profiel van deze rackets dunner, met een dikte van 36 mm in plaats van de traditionele 38 mm. Met deze verbeteringen kunnen spelers een verbeterde precisie en wendbaarheid verwachten.

Nieuwe Babolat Sneeuwschoenen: Dyna en Stima

Het nieuwe assortiment Babolat sneeuwschoenen bestaat uit twee modellen: Dyna en Stima. De Dyna rackets maken gebruik van de “Carbon Flex” technologie, die koolstofvezels en glasvezels combineert om een ​​flexibeler oppervlak te bieden. Hierdoor kunnen spelers meer slagkracht genereren. Binnen de Dyna-serie zijn er twee variaties. De Dyna Energy, met een gewicht van 330 g en een balans van 265 mm, is de lichtste. Aan de andere kant weegt de Dyna Spirit 335 g met een balans van 270 mm.

De Stima rackets, ontworpen voor moeiteloze kracht en maximaal comfort, zijn ook flexibeler. Bij dit model kunnen spelers uitstekende tolerantie verwachten zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Net als bij de Dyna-serie zijn er twee opties binnen het Stima-assortiment. De Stima Energy is ongelooflijk licht, met een gewicht van slechts 330 g en een balans van 265 mm. De Stima Spirit weegt 335 g en heeft een balans van 270 mm.

Jet Premura 2-schoen: Lichtgewicht en Duurzaam

Gelanceerd begin 2023, is de zeer verwachte Jet Premura 2-schoen een favoriet geworden van professionele speler Juan Lebron. Deze schoen weegt slechts 307 gram voor maat 43, waardoor het een van de lichtste opties op de markt is. Deze lichtheid doet echter geen concessies aan prestaties of duurzaamheid. Net als alle andere Babolat-modellen heeft de Jet Premura 2 een Michelin-zool voor superieure grip en flexibiliteit. De zool is zorgvuldig ontworpen om de vloeiendheid van beweging en goede grip op de baan te verbeteren.

Het bovenwerk van de schoen maakt gebruik van Matryx Evo-technologie, wat zorgt voor een ultralichte en ademende stof. Dit zorgt voor optimaal comfort en uitstekende ondersteuning van de voeten tijdens intense rallies en snelle bewegingen. Met deze innovaties kunnen spelers een verbeterde speelervaring verwachten, zowel qua comfort als prestaties.

Technologische Vooruitgang voor Verbeterde Padel-ervaring

De introductie van deze nieuwe padeluitrusting voor 2023 benadrukt het engagement van Babolat voor technologische innovatie. Het doel is om het comfort en de prestaties van spelers voortdurend te verbeteren. Door het gebruik van gepatenteerde technologieën zoals “Microperf” en “Carbon Flex” kunnen spelers een grotere centeringszone ervaren, verminderd gewicht en verhoogde flexibiliteit. Deze factoren dragen bij aan een betere precisie, kracht en wendbaarheid op de baan.

Bovendien laat de Jet Premura 2-schoen zien hoe Babolat geavanceerd ontwerp en materialen combineert om een lichte maar duurzame schoenenoptie te creëren. Met de Michelin-zool, Matryx Evo-technologie en andere doordachte technische eigenschappen kunnen spelers genieten van uitstekende grip, ademend vermogen en voetondersteuning.

De vooruitgang in padeluitrusting voor 2023 die wordt geïntroduceerd door Babolat, revolutioniseert de manier waarop vrouwen de sport benaderen. Met het nieuwe assortiment sneeuwschoenen en de Jet Premura 2-schoen kunnen spelers een hoger niveau van comfort, prestaties en innovatie verwachten. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, kunnen we uitkijken naar nog meer spannende ontwikkelingen in de wereld van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Andrey Rublev streeft naar een 16e carrièretitel en hoopt door te breken in Grand Slam kwartfinales
Preview van ATP en WTA Toernooien Wereldwijd
Andy Murray wint historische 500e ATP-hardcourtwedstrijd
Andy Murray roept op tot meer aandacht voor Zuid-Amerikaanse klei tennis
Emma Raducanu and Other Tennis Stars Receive Wildcards for Miami Open