Padel in Avoriaz: Tennis Courts Transformed into a Sporting Paradise

Padel Nieuws, Padelclubs

Ben je op zoek naar de opwinding van het slaan van een tennisbal die moeiteloos door de lucht vliegt, dankzij de combinatie van hoge hoogte en stijgende temperaturen? Geloof het of niet, daarvoor hoef je niet helemaal naar Mexico te reizen. In plaats daarvan kun je je onderdompelen in deze unieke sportervaring hier in Frankrijk. Verscholen in het adembenemende resort Avoriaz, gelegen op 1800 meter boven zeeniveau, hebben twee voormalige tennisbanen onlangs een schitterende transformatie ondergaan tot padelbanen. Deze opmerkelijke banen, ontworpen en gebouwd door Padel French, bieden de gelukkige spelers een buitengewone omgeving om hun favoriete sport te beoefenen. Laten we ons verdiepen in de details van deze buitengewone padelbestemming.

Doordrenkt van pure pracht, zijn deze padelbanen perfect verstopt in een schilderachtige locatie die doet denken aan het beroemde festival dat tot 1993 in het Haute-Savoie resort werd gehouden. Gelegen aan 44, promenade du Festival, vangen ze de essentie van dit geliefde festival. De banen bieden een werkelijk betoverende ambiance, waarin spelers zich bevinden in een betoverende omgeving die hen ver weg voert van hun alledaagse leven. Deze unieke combinatie van de spanning van de sport en de fascinerende omgeving tilt de padelervaring naar nieuwe hoogten.

Affordable Rental Rates and Perks

Verrassend genoeg zijn deze sensationele padelbanen te huur tegen een verbazingwekkende prijs. Beheerd door het toerismebureau, kunnen ze genoten worden voor slechts 20 euro per uur, of slechts 5 euro per persoon. Daarnaast hebben spelers die in de buurt verblijven en hebben geïnvesteerd in het multi-pass pakket het voorrecht om gratis gebruik te maken van de banen. Dit fantastische pakket omvat toegang tot ongeveer 70 gratis activiteiten. Dergelijke betaalbare prijzen in combinatie met spannende extra’s maken de padelbanen een onweerstaanbare keuze voor talloze enthousiastelingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat amateurs, die vaak voor het eerst kennismaken met de wereld van padel, in groten getale naar deze banen komen.

Hoewel de padelbanen in Avoriaz een opwindende ervaring bieden, is het vermeldenswaard dat het record voor de hoogstgelegen padelbaan in Frankrijk nog steeds in handen is van het resort Tignes, dat zich op 2100 meter afstand bevindt. Men moet echter opmerken dat de baan in Tignes op sneeuw is aangelegd en tijdelijk was. De padelbanen in Avoriaz blijven dus de ideale bestemming voor het hele jaar door genieten van deze opwindende sport in de Alpen.

De transformatie van voormalige tennisbanen in padelbanen in Avoriaz heeft tennisliefhebbers een unieke kans geboden om van de sport te genieten in een adembenemende alpine omgeving. Met betaalbare huurprijzen en de mogelijkheid van gratis toegang heeft Avoriaz met succes zijn plek als een vooraanstaande padelbestemming in Frankrijk veiliggesteld. Aspirant padelspelers komen massaal naar dit adembenemende resort, ervaren de sport voor het eerst en worden betoverd door hun omgeving. Hoewel het resort Tignes nog steeds het record heeft voor de hoogstgelegen baan, blijven de padelbanen van Avoriaz een onverslaanbare kracht, die een prachtige mix van sportavontuur en natuurlijke schoonheid biedt.

Products You May Like

Articles You May Like

Outsiders in Topvorm bij het Begin van het Seizoen in Premier Padel Riyadh P1
Quentin Ayuso: Een Rijzende Ster in de Padel Wereld
Andy Murray roept op tot meer aandacht voor Zuid-Amerikaanse klei tennis
Andy Murray: Een pleidooi voor gelijkheid en duurzaamheid in het professionele tennis
Spannende dag van kwalificatie bij het Premier Padel Qatar Major