Padel de la Finance: Het Verbinden van Professionals in de Financiële Sector

Padel Nieuws

Padel de la Finance, de unieke ontmoeting van 50 wealth management professionals uit het zuiden van Frankrijk, vond onlangs plaats in Aix-en-Provence. Dit evenement, georganiseerd door vijf personen uit verschillende financiële instellingen, heeft als doel professionals uit de sector samen te brengen om samenhang te bevorderen, ideeën uit te wisselen en te genieten van de sport padel. Met het succes van de derde editie is Padel de la Finance op weg om een ​​halfjaarlijks evenement te worden dat de band tussen financiën en sport versterkt.

Dimitri Lafon van Natixis Investment Managers en Jennifer Peyrat van de DLPK Nortia-groep, onder anderen, leiden de organisatie van Padel de la Finance. Lafon, een voormalig tennisser en een frequente deelnemer aan dergelijke evenementen, erkent het potentieel van padel, een sport die enorm aan populariteit wint. Met zijn leuke en inclusieve karakter stelt padel individuen met verschillende vaardigheidsniveaus in staat de sport te beoefenen en bevordert het eenheid onder professionals. Geïnspireerd door dit idee kwamen de organisatoren samen om een ​​evenement op grotere schaal te creëren dat zich specifiek richt op wealth management in het zuiden van Frankrijk.

Jennifer Peyrat, verkoopmanager voor het zuidoostelijke gebied van Nortia, bekijkt het Padel de la Finance-evenement vanuit een vriendelijk perspectief. Met het bedrijf dat ze de “Amazon van financiën” noemt, erkent Peyrat het belang van dergelijke evenementen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de branche en om het sportieve en competitieve spirit te ondersteunen die overheerst onder zakelijke leiders. Na de positieve ontvangst van het evenement, is Peyrat van plan om Padel de la Finance twee keer per jaar te organiseren, met de volgende editie gepland voor oktober. Bovendien willen de organisatoren aparte sessies aanbieden voor beginners en ervaren padelspelers, om een ​​breder scala aan deelnemers te kunnen bedienen.

Het Padel de la Finance-evenement heeft veel belangstelling gewekt en trekt professionals aan uit Nîmes, Montpellier en Nice. Het evenement beslaat een enkele dag, waarbij zakelijke activiteiten plaatsvinden in de ochtend en entertainment en ontspanning in de middag. Padel, een sport die voor iedereen toegankelijk is, speelt een belangrijke rol in het succes van het evenement. De organisatoren schrijven de toegenomen participatie en algemene verbetering van vaardigheidsniveaus toe aan de voortdurende groei en toegankelijkheid van de padel faciliteiten, met name de onlangs gebouwde overdekte banen bij Z5 in Aix.

Louis Desforges, een van de organisatoren, gelooft dat de aantrekkingskracht van padel zich uitstrekt buiten de wereld van wealth management. Desforges beweert dat padel in overeenstemming is met de principes van zaken en plezier, waardoor het een aantrekkelijke sport is voor professionals in verschillende sectoren. Het vermogen van de sport om het speelveld gelijk te maken, stelt individuen met verschillende vaardigheidsniveaus in staat om met elkaar om te gaan en samen een plezierige ervaring te hebben. Als gevolg hiervan zijn initiatieven vergelijkbaar met Padel de la Finance begonnen op te komen, waardoor de kloof tussen verschillende bedrijfstakken wordt overbrugd en camaraderie wordt bevorderd door middel van sport.

Een Platform voor Verbinding en Groei

Sinds de oprichting heeft Padel de la Finance met succes verbindingen gelegd tussen financiën, management en vastgoed. Voorheen vormden professionals meestal verbindingen op golfbanen. Echter, door de toenemende populariteit van padel hebben individuen nu een alternatieve uitlaatklep om hun passie voor zowel sport als hun respectievelijke industrieën te tonen. Padel combineert gezonde competitie met gezelligheid en biedt een ideaal platform voor netwerken, teambuilding en plezier onder professionals.

Padel de la Finance heeft zich bewezen als een uitzonderlijk platform voor wealth management professionals om verbinding te maken, ideeën uit te wisselen en deel te nemen aan een sport die inclusiviteit en eenheid bevordert. Met elke editie krijgt het evenement meer belangstelling en deelneming, en de organisatoren stellen zich regionale evenementen voor, gevolgd door een finale fase op een centrale locatie. Het Padel de la Finance-evenement getuigt van de groeiende erkenning van padel als een sport die professionals uit verschillende sectoren actief betrekt en sterkere banden en zowel individuele als collectieve groei bevordert.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray: Een pleidooi voor gelijkheid en duurzaamheid in het professionele tennis
Ivo Karlovic kondigt zijn pensioen aan
Holger Rune herstart de samenwerking met Patrick Mouratoglou voor de derde keer
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst
Carlos Alcaraz onthult resultaten van MRI-scan na blessure in Rio