P2000 Greenweez FFT Padel Tour: Toernooi-details, teams en planning

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Het teamcomposities voor het toernooi zijn definitief vastgesteld, waarbij 18 teams rechtstreeks zijn toegelaten tot de eindtafel en 14 teams zich hebben gekwalificeerd voor het toernooi. Daarnaast staan er nog enkele teams op de wachtlijst. Het is vermeldenswaard dat er nog vier extra wildcards aan de lijst zullen worden toegevoegd. De Franse Tennis Federatie (FFT) zal twee wildcards toewijzen voor de eindloting, terwijl de gastclub en de FFT elk één wildcard zullen verstrekken voor de kwalificaties. Deze mix van rechtstreeks toegelaten, gekwalificeerde en wildcard-teams belooft een spannende competitie.

De kwalificatierondes beginnen op vrijdag om 13.00 uur en beginnen met de rotatie van de dames, gevolgd door de rotatie van de heren. De hoofdtrekking begint op zaterdag om 9.15 uur. De zeer verwachte finale bij de dames staat gepland voor 14.00 uur, gevolgd door de herenfinale. De definitieve lijst van teams wordt aan het begin van de volgende week bekendgemaakt, wat bijdraagt aan de spanning en opwinding rondom het toernooi.

Bij de dames zijn Elode Invernon en Lucile Pothier als eerste paar van het toernooi geplaatst. Helaas kan Jessica Ginier niet deelnemen aan deze laatste P2000 van het jaar. Marie-Amélie Dardaine en Charlotte Soubrié zijn als tweede paar geplaatst, gevolgd door Fiona Ligi en Tiffany Phaysouphanh. Marie Lefevre / Mélanie Ros en Alexise Duchene / Charline Tonda worden ook beschouwd als sterke kanshebbers in het toernooi.

Bij de heren zal het partnerschap van Adrien Maigret en Johan Bergeron, een succesvol duo van de PadelShot Saint Etienne van vorig jaar, interessant zijn om naar te kijken. Ze worden vergezeld door Authier / Vincent, finalisten in de vorige P1500 in Esprit Padel, en Rouanet / Sanchez, die vastberaden zijn om een ​​goed resultaat te behalen in Straatsburg. Maxime Joris en Philémon Raichman, winnaars van de Open Esprit Padel by UFF, zullen proberen hun opmerkelijke prestaties te evenaren. Een ander opmerkelijk partnerschap is dat van Thomas Mitjana en Jérémy Ritz (Paar 18), waarbij Mitjana zich verenigt met een van de veteranen van het Franse padel. Ten slotte zal Cyril Hanouna (n° 86 in de FFT-ranking) de aandacht trekken terwijl hij samenwerkt met José David Sanchez Serrano, ook bekend als Joseda Sanchez, een Spaanse speler die 67e staat op de World Padel Tour-ranking. Sanchez’s eerdere prestaties maken dit paar bijzonder intrigerend.

De P2000 Greenweez FFT Padel Tour belooft een opwindend evenement te worden met een diverse mix van teams en enkele formidabele spelers. Het toernooischema, de teamcomposities en de aanwezigheid van opvallende spelers creëren een sfeer van anticipatie en opwinding. Liefhebbers van padel en sportliefhebbers zullen met spanning de actie volgen bij 4Padel Strasbourg. Met de definitieve lijst van teams die nog moet worden onthuld, is het podium klaar voor een spannende afsluiting van de P2000-evenementen van het jaar.

Products You May Like

Articles You May Like

Het Mexico Open: Verwachte en Onverwachte Finales
Indrukwekkende prestatie van Jannik Sinner tegen Novak Djokovic tijdens de Davis Cup
Rafael Nadal’s indrukwekkende carrière en naderende pensioen
Pierre Vincent en Arthur Hugounenq verbluffen bij het FIP RISE Bourg-en-Bresse toernooi
Novak Djokovic bekritiseert gedrag van supporters tijdens Davis Cup-wedstrijd tegen Groot-Brittannië