Overwinning van Alexis Coulombeau en Robin Roux in P1000 UrbanPadel-toernooi Carquefou

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Padelclubs

Products You May Like

Alexis Coulombeau en Robin Roux (TS7) hebben niet getrild tijdens de finale van de P1000 UrbanPadel Carquefou tegen Thomas Rey en Simon Boissé (TS6). Alexis en Robin hebben geen enkele set verloren tijdens het hele toernooi, om hun allereerste P1000 samen te winnen. Het begin van de wedstrijd leek op de halve finale waar Coulombeau / Roux een goede start maakte. De eerste set bleek al snel eenrichtingsverkeer voor Alexis en Robin die de voorsprong namen in deze finale met 6/2.

In de tweede set verliezen Alexis Coulombeau en Robin Roux het ritme niet en maken ze de break bij 2/1. Ze zullen echter een kloof ervaren in het volgende spel, waardoor ze de break aanbieden. In het volgende spel moesten ze zelfs drie breakkansen redden voor Simon Boissé en Thomas Rey. Het duo, volledig inefficiënt, weet hun kansen niet te benutten. Op het slechtst mogelijke moment, in de eindfase, geven Simon en Thomas de break weg bij 5/4. Ondanks twee matchpoints die gered werden, verloren Boissé en Rey in twee sets met 6/2 6/4.

Een zeer mooie overwinning voor Alexis Coulombeau en Robin Roux die hun tweede P1000-finale van dit jaar speelden. De eerste was afgelopen januari, tegen Simon Wagner en Maxime Joris.

Products You May Like

Articles You May Like

Novak Djokovic’s Participation at Wimbledon Uncertain
Analyse van gemiddeld aantal gespeelde punten per wedstrijd in padeltoernooien
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
Pablo Lima en zijn carrière in Padel
Taylor Fritz bespreekt Novak Djokovic’s knieblessure