Opwinding over FIP Rise Sweden nummer 4

Padel Nieuws

Products You May Like

Deze vrijdag begint de hoofdtrekking van FIP Rise Sweden nummer 4. Zoals later zal blijken, als het nog steeds onmogelijk is om te wedden op padel in Frankrijk, kunnen we dat absoluut wel in Zweden. Inderdaad, Betsson, een sportweddenschapssite en sponsor van de competitie, biedt fans de mogelijkheid om te wedden op de winnaars van de competitie.

Frans duo in de competitie

We merken onder de Fransen op dat Seurin en Vives, die het 3e geplaatste team vormen, een rating van 4,5 hebben. Voor Raichman en de Nederlander Roper zijn de kansen 8. Kortom, als je €10 inzet en het Frans-Nederlandse duo wint het toernooi, maak je €70 winst!

Grappige reactie van Raichman

Gezien de vorm van Manu Vives in de laatste toernooien en het wisselvallige niveau van Philémon Raichman, zou het een grote verrassing zijn als een van deze spelers de competitie zou winnen, vandaar de vrij hoge kansen. Philémon, die heel goed weet dat Franse fans hoe dan ook niet kunnen wedden, lijkt plezier te hebben met deze redelijk hoge kansen met een humoristische boodschap op Instagram! Ben je het eens met de Franse speler? Wat vind je in het algemeen van de kansen van de drie Franse spelers?

Products You May Like

Articles You May Like

Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster
De comeback van Marta Marrero met Aranzazu Osoro
Spannende dag voor vrouwen bij Bordeaux Premier Padel P2
Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux