Op zoek naar een carrière in padel? Word lid van ThatPadel!

Padel Nieuws

Products You May Like

Ben je gepassioneerd over padel? Droom je ervan om je passie om te zetten in een carrière? Zoek niet verder! ThatPadel biedt een unieke kans voor padel liefhebbers om actief deel te nemen aan de commerciële ontwikkeling en promotie van een sportwebsite. Of je nu op zoek bent naar een werk-studie mogelijkheid, een stage voor de lange termijn, of je eerste baan, ThatPadel heeft wat je nodig hebt.

Als lid van het ThatPadel team zal jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het beheren van vragen van padel spelers zijn die contact willen leggen met deskundige coaches. Jij zult de belangrijkste contactpersoon zijn, maatwerk cursussen organiseren en advies geven over bestemmingen, cursusinhoud en prijsopgaven. Jouw uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zullen cruciaal zijn om effectieve communicatie te waarborgen met onze voornamelijk Franstalige klanten, evenals met onze binnenkort uit te breiden Engels-, Nederlands- en Duitstalige klanten.

Vereisten en voordelen

Om uit te blinken in deze functie zijn nauwkeurigheid en organisatorische vaardigheden een must. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bijwerken en creëren van content voor onze website, zodat de informatie actueel en boeiend blijft voor onze bezoekers. Een uitstekende beheersing van Excel is een pré, waardoor je verzoeken van spelers efficiënt kunt beheren en organiseren.

Bij ThatPadel geloven we in het bieden van een ondersteunende werkomgeving voor onze teamleden. Naast de hands-on ervaring en begeleiding van onze directeur, heb je toegang tot een communicatiebureau en digitale experts die technische ondersteuning bieden voor de website. Deze samenwerkingsomgeving zal jouw professionele groei bevorderen en je in staat stellen essentiële vaardigheden te ontwikkelen op zowel commercieel als technisch gebied.

Terwijl vloeiend Engels een vereiste is voor deze functie, wordt bekwaamheid in het Nederlands of Duits beschouwd als een waardevolle aanwinst. Aangezien de vraag naar onze diensten blijft groeien, zijn we op zoek naar gemotiveerde individuen die graag willen bijdragen aan het succes van het project. Jouw toewijding en ondersteuning zijn essentieel om aan de voortdurend toenemende vraag te voldoen en ons bereik in de padel gemeenschap uit te breiden.

Als je klaar bent om je passie voor padel om te zetten in een lonende carrière, mis dan deze kans niet! We accepteren momenteel sollicitaties voor werk-studie posities, vaste-termijncontracten en stages. Gemotiveerde individuen die graag willen leren en groeien worden aangemoedigd om te solliciteren. Stuur je CV naar contact@topadel.eu om te solliciteren. De positie is open en de geselecteerde kandidaat kan zo snel mogelijk beginnen.

Sluit je vandaag nog aan bij ThatPadel en word onderdeel van onze levendige gemeenschap die padel spelers verbindt met deskundige coaches over de hele wereld. Jouw bijdrage speelt een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van de padel sport!

Products You May Like

Articles You May Like

French Players Shine in FIP Platinum Sardegna Qualifiers
Rafael Nadal bevestigt deelname aan de US Open 2022
Novak Djokovic spreekt over Wimbledon nederlaag
Godallier en Marchetti vallen in de halve finale van FIP Platinum Sardegna
Hubert Hurkacz ondergaat knieprocedure