Onvergetelijke Padel Stages aan de Costa del Sol

Padel Nieuws

Products You May Like

Thibault Lacoste en Vincent Bonilla Guerrero, jeugdvrienden die een diepe passie voor voetbal delen, hebben zich verenigd om onvergetelijke padel stages te creëren aan de Costa del Sol. Vol enthousiasme over de sport en de schoonheid van Malaga, waar Vincent woont, hebben ze CD Leon 13 als partnerclub gekozen. Deze uitzonderlijke club biedt 13 buitenbanen, een krachtruimte, een sauna, een zwembad en een restaurant met een terras dat een adembenemend uitzicht op de zee en de bergen biedt.

Lacoste en Guerrero bieden all-inclusive programma’s aan, inclusief retourvluchten en accommodatie in een 5-sterren Deluxe aparthotel, met brunch inbegrepen. Deelnemers kunnen kiezen tussen een cursus van 5 dagen met 11 uur padel of een cursus van 8 dagen met 21 uur padel. Door de trainingssessies in de ochtend te plannen, zorgen ze ervoor dat padel liefhebbers ’s middags vrij hebben om de hoofdstad van de Costa del Sol te verkennen en te genieten van het tropische klimaat.

Een van de belangrijkste aspecten van deze stages is de vriendelijke en ontspannen sfeer die Lacoste en Guerrero willen creëren. Als jeugdvrienden begrijpen ze het belang van camaraderie en willen ze een omgeving bieden waar deelnemers niet alleen hun padel vaardigheden kunnen verbeteren, maar ook blijvende vriendschappen kunnen smeden. Elke trainingssessie wordt afgesloten met een “cerveza” moment, een welverdiende pauze die deel uitmaakt van hun filosofie van padel en een knipoog naar de Spaanse traditie.

De intensieve cursussen die Lacoste en Guerrero aanbieden, zorgen ervoor dat deelnemers professionele training krijgen van ervaren coaches. De focus ligt op het verfijnen van padel vaardigheden en technieken door middel van intensieve training en persoonlijke feedback. Bovendien vormen de prachtige omgeving van de Costa del Sol het perfecte decor voor deze stages. Deelnemers kunnen genieten van de schoonheid van de regio terwijl ze zich onderdompelen in de sport die ze liefhebben.

De Costa del Sol staat bekend om zijn schilderachtige stranden, bruisend nachtleven en rijke cultureel erfgoed. Voor deelnemers aan deze padel stages dient het als de perfecte bestemming om sportieve uitmuntendheid te combineren met een onvergetelijke vakantie-ervaring. Of het nu gaat om het verkennen van de charmante straten van Malaga, het bezoeken van historische bezienswaardigheden of het genieten van de lokale keuken, de Costa del Sol biedt voor elk wat wils.

Lacoste en Guerrero nodigen padel liefhebbers van alle niveaus uit om de reis van zelfverbetering en onvergetelijke ervaringen aan te gaan. Hun stages combineren eersteklas training, prachtige omgeving en een vriendelijke sfeer om een ongeëvenaarde padel ervaring te creëren. Of je nu een ervaren speler bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een nieuwkomer die graag de touwtjes wil leren, deze onvergetelijke padel stages aan de Costa del Sol zullen zonder twijfel een blijvende indruk achterlaten. Dus pak je koffers, pak je racket en maak je klaar voor het padelavontuur van je leven.

Products You May Like

Articles You May Like

Godallier en Marchetti vallen in de halve finale van FIP Platinum Sardegna
Novak Djokovic spreekt over Wimbledon nederlaag
Gemengde resultaten voor Franse spelers op FIP Platinum Sardegna
Wilson onthult de Blade V3-serie voor padel tennisrackets
Combineer je passie voor padel met je zomervakantie