Novak Djokovic wint eerste ronde van Roland Garros in rechte sets

ATP, Novak Djokovic, Rafa Nadal, Roland Garros, Tennis Nieuws

Products You May Like

Novak Djokovic is begonnen aan zijn titelverdediging op Roland Garros met een overwinning in rechte sets, en de Serviër reageerde op de mogelijke finale van Rafael Nadal op het toernooi in Parijs. Djokovic versloeg de Franse wildcard Pierre-Hugues Herbert met 6-4 7-6(3) 6-4 in iets meer dan twee-en-een-half uur op Court Philippe-Chatrier gisteravond.

Het is tot nu toe een relatief teleurstellend seizoen geweest voor Djokovic, die voor het eerst sinds 2018 de finale van Roland Garros niet heeft weten te halen voorafgaand aan het toernooi. Djokovic gaf toe dat hij het op dit punt in zijn carrière moeilijker vindt, maar nog steeds geniet van het spel op Roland Garros.

Voor zijn openingsrondepartij was Djokovic een van de beroemde gezichten in het publiek op maandag toen Nadal speelde tegen de vierde geplaatste Alexander Zverev. Djokovic leek onder de indruk te zijn van de prestatie van Nadal, ondanks zijn verlies. Djokovic denkt dat de 14-voudig kampioen zal terugkeren naar Roland Garros.

Nu Nadal uit het toernooi is, gaat Djokovic door naar zijn tweede ronde wedstrijd tegen de Spanjaard Roberto Carballes Baena die morgen zal plaatsvinden. Djokovic zal moeten werken aan zijn vorm voordat hij enkele van de moeilijkere tegenstanders in het veld tegenkomt.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray’s strijd met rugproblemen en onzekerheid over Wimbledon
Novak Djokovic’s Participation at Wimbledon Uncertain
Andy Murray bereikt mijlpaal van 1000 ATP Tour-wedstrijden
The grass court season heats up next week!
Triay/Fernandez vs Llaguno/Sainz: Voorbeschouwing op de kwartfinales van het Premier Padel Italy Major