Novak Djokovic kondigt vertrek van Goran Ivanisevic aan

ATP, Novak Djokovic, Tennis Nieuws

Products You May Like

Novak Djokovic kondigde eerder deze week aan dat hij afscheid zou nemen van Goran Ivanisevic, maar de nummer 1 van de wereld weet niet zeker of hij een andere coach zal aanstellen. Djokovic en Ivanisevic werkten samen sinds juni 2019 en wonnen 10 Grand Slam-titels en zeven Masters 1000-trofeeën tijdens hun samenwerking. Ondanks het beëindigen van hun professionele relatie, heeft Djokovic verklaard dat hun persoonlijke relatie nog steeds erg aanwezig is.

Velen hebben gespeculeerd over wie de volgende coach van Djokovic zou kunnen zijn, maar de Serviër gaf toe dat hij niet weet of er wel een nieuwe coach komt. “Ik heb nog steeds geen duidelijk idee wie de nieuwe coach zou zijn, of dat er überhaupt een zal zijn,” onthulde Djokovic. “Ik heb coaches gehad sinds ik een kind was, nu probeer ik zelf te voelen wat ik nodig heb, waar ik me het meest comfortabel bij voel.”

Djokovic besloot deze week het Miami Open over te slaan na een verrassende nederlaag in Indian Wells, en staat gepland om volgende maand terug te keren naar de ATP Tour op het gravel van Monte Carlo. Djokovic en Ivanisevic’s split kwam als een shock voor velen, maar het is fijn om te zien dat het puur een zakelijke beslissing was en dat er geen wrok lijkt te zijn tussen hen. Djokovic bevindt zich nu in een ongebruikelijke fase in zijn carrière, vooral na zijn verlies op de Australian Open voor het eerst sinds 2018. Echter, de nummer 1 van de wereld lijkt ook nog niet klaar te zijn om met pensioen te gaan, aangezien hij nog steeds de beste gerangschikte speler ter wereld is en vorig jaar drie majors heeft gewonnen.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Recente Ontwikkelingen in ATP Rankings
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging