Novak Djokovic kondigt split aan met coach Goran Ivanisevic

ATP, Novak Djokovic, Tennis Nieuws

Products You May Like

Novak Djokovic, een van de grootste tennisspelers aller tijden, heeft onlangs aangekondigd dat hij afscheid neemt van coach Goran Ivanisevic. Dit nieuws komt als een verrassing voor vele fans en volgers van de sport, vooral gezien het succes dat ze samen hebben behaald de afgelopen jaren.

Partnerschap tussen Djokovic en Ivanisevic

Toen Ivanisevic in 2018 toetrad tot het team van Djokovic, werd dit gezien als een strategische zet om Djokovic’s service te verbeteren. Deze beslissing bleek vruchtbaar te zijn, met Djokovic die de helft van zijn 24 Grand Slam-titels won terwijl hij met Ivanisevic samenwerkte.

Ondanks het succes dat ze samen hebben genoten, hebben Djokovic en Ivanisevic besloten om hun eigen weg te gaan. Djokovic deelde het nieuws op Instagram, waarbij hij zijn dankbaarheid uitte voor de tijd die ze samen hebben doorgebracht.

Terwijl Djokovic zich voorbereidt om terug te keren naar de tennisbaan voor het gravelseizoen, vragen velen zich af wie Ivanisevic zal vervangen als zijn coach. Met het Monte-Carlo toernooi in het vooruitzicht, kijken Djokovic’s fans uit naar eventuele veranderingen in zijn coaching set-up.

De beslissing om het Miami toernooi over te slaan om meer tijd door te brengen met zijn familie voegt een extra laag van intrige toe aan de aanstaande terugkeer van Djokovic naar de competitie. Het einde van het partnerschap tussen Djokovic en Ivanisevic markeert het einde van een tijdperk voor het duo, die samen opmerkelijk succes hebben behaald.

Products You May Like

Articles You May Like

Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Dylan Guichard en Bastien Blanqué: Een Opkomende Kracht in de Wereld van Padel
Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs