Novak Djokovic hoopt dat Rafael Nadal nog een toernooi zal spelen voordat hij met pensioen gaat

ATP, Novak Djokovic, Rafa Nadal, Roland Garros, Tennis Nieuws

Products You May Like

Novak Djokovic heeft gereageerd op de terugtrekking van Rafael Nadal uit de Monte Carlo Masters, waarbij de nummer 1 van de wereld onthulde dat hij hoopt dat zijn grootste rivaal ’ten minste nog één toernooi kan spelen voordat hij met pensioen gaat’. Djokovic is momenteel in Monte Carlo voor het eerste Masters 1000-toernooi van het gravelseizoen van dit jaar, maar de recordhouder met 11 titels, Nadal, is er niet bij nadat hij heeft aangekondigd dat hij nog steeds niet kan deelnemen.

Verwachtingen over Nadal’s terugkeer

Toen hij met de media sprak voorafgaand aan het toernooi, gaf Djokovic toe dat hij hoopt dat Nadal terug kan keren naar de tour, “Als tennisfan wil ik dat hij ten minste nog één toernooi speelt voordat hij met pensioen gaat. Hij zei dat dit misschien zijn laatste seizoen zou zijn, maar hij heeft slechts één toernooi gespeeld in Brisbane maar sindsdien niet meer.”

De 24-voudig grandslamwinnaar vervolgde, “We reisden samen naar Amerika. Ik zag hem in Indian Wells, hij deed zijn best om te spelen. Het is zijn favoriete ondergrond. We weten allemaal wat hij op gravel heeft bereikt in zijn carrière, vooral op Roland-Garros. Dat is zijn doel, dat weten we allemaal, hij heeft het gezegd. “Voor het tennis en Roland-Garros in het bijzonder hopen we dat hij daar kan spelen. Het zou geweldig zijn om weer een geweldige ontmoeting te hebben.”

Nadal staat nog steeds gepland om deel te nemen aan het Barcelona Open en de Madrid Masters in de komende weken, maar het is momenteel niet duidelijk hoe waarschijnlijk dit is, in wat wordt gesuggereerd als het laatste seizoen van zijn carrière.

Products You May Like

Articles You May Like

Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Recordprijs voor Wimbledon 2024 onthuld
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging