Novak Djokovic boekt overwinningen ondanks blessurezorgen

ATP, Novak Djokovic, Roland Garros, Tennis Nieuws

Products You May Like

Novak Djokovic heeft twee opeenvolgende vijfsetter-wedstrijden overleefd op Roland Garros, waarbij er zorgen zijn over de fitheid van de wereldranglijst No. 1 voorafgaand aan zijn kwartfinale tegen Casper Ruud.

De Servische speler leek zijn knie te bezeren tijdens een glijpartij in de tweede set, wat leidde tot medische behandelingen en medicatie om de pijn te verlichten. Djokovic slaagde erin de wedstrijd te winnen, maar het blijft onzeker of hij kan spelen in de volgende ronde.

Ondanks de blessurezorgen heeft Djokovic zijn 370e Grand Slam-overwinning behaald, waarmee hij Roger Federer voorbij is gegaan als speler met de meeste overwinningen op majors in het Open Era. Het is ook opmerkelijk dat Djokovic de speler is met de meeste kwartfinales op Grand Slam-toernooien in het Open Era, met 59 kwartfinale-optredens.

Hoewel de focus voornamelijk ligt op Djokovic’s blessure en de uitdaging van het spelen van opeenvolgende lange wedstrijden, hoopt men dat de Servische speler op tijd zal herstellen voor de spannende kwartfinale tegen Casper Ruud.

Products You May Like

Articles You May Like

Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Unieke Gebeurtenis in Bordeaux P2 Kwalificatiewedstrijd