NO AD Padel Club: Revolutionizing the Sports Scene in Reims

Padel Nieuws

Products You May Like

Philippe Dudel and Hervé Szymanski, two entrepreneurial friends from Reims, hebben altijd een passie voor sport gedeeld, met name voor padel. Het idee van het oprichten van een padelclub, bekend als het NO AD-project, werd in 2019 geboren.

Oorspronkelijk was het concept om een multi-racketscentrum op te richten met padel, squash, badminton, tafeltennis en meer. Echter, het begin van de COVID-19-pandemie en de daaropvolgende lockdowns dwongen de oprichters om hun plannen te heroverwegen.

Ongeveer een jaar geleden hebben Dudel en Szymanski hun visie voor de club herzien. In plaats van een multi-racketscentrum besloten ze zich alleen te richten op padel, met als doel de eerste faciliteit in Reims te worden die 6 overdekte banen en een levendige Spaans-thematische sportbar aanbiedt.

NO AD Padel Club is gevestigd in de South Reims Zone en beschikt over een ultramodern gebouw van 2000 m², slechts 2 km verwijderd van het stadscentrum aan de ZAC Croix Blandin. Deze omgeving is een centrum voor 600 bedrijven en 25.000 werknemers, waardoor het een ideale locatie is voor de club.

Van onbeperkte abonnementen tijdens specifieke tijdslots tot een toegewijde padeltrainingsacademie met gekwalificeerde coaches, de club is vastbesloten om eersteklas ervaringen te bieden. Opwindende evenementen staan al op de planning, waaronder het organiseren van een etappe van een bekampioenschap van bedrijven in november 2024. De club heeft ook samenwerkingsverbanden gesloten met gerenommeerde internationale merken zoals Cupra, Alpine en HEAD.

Of je nu een beginnend speler bent die de wereld van padel wilt verkennen of een ervaren speler die op zoek is naar een competitieve omgeving, NO AD Padel Club belooft voor iedereen te zorgen. Met plannen om de deuren te openen aan het begin van het schooljaar 2024, is de club klaar om een topbestemming te worden voor padelliefhebbers in Reims.

Products You May Like

Articles You May Like

Dylan Guichard en Bastien Blanqué: Een Opkomende Kracht in de Wereld van Padel
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball
Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging
The Rise of Padel: A Changing Sport