Nieuwe verrassingen in de wereld van padeltoernooien

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

De toernooien volgen elkaar op en zijn niet hetzelfde voor sommigen. Inderdaad, de paren die tijdens de Riyadh P1 het meest verrasten, zijn al uitgeschakeld in Doha… De eerste, en dit is uiteindelijk niet verrassend, is die van Salva Oria en Ignacio Sager. Na alle verwachtingen te hebben getart in Saoedi-Arabië, namen de outsiders in Qatar de achterdeur. Gedwongen om in de halve finale tegen Coello / Tapia op te geven, hebben Oria en Sager vorige week al hun energiebronnen aangesproken. Zozeer zelfs dat ze gisteren niet veel brandstof meer in de tank hadden voor hun debuut in dit eerste Major van het seizoen. Ze verloren met 2/6 6/1 2/6 van Chozas / Perino.

Nog verrassender was de nederlaag van Lucas Campagnolo en Agustin Gutiérrez tegen Javi Garcia en Javi Barahona. Na een uitstekend niveau van spelen te hebben getoond en de kwartfinales in Riyadh te hebben bereikt, zijn de Argentijn en de Braziliaan nu op weg naar Qatar. Ze begonnen echter goed, maar stortten volledig in. Eindstand 5/7 6/3 6/1 voor de Spanjaarden!

Aris Patiniotis en Facundo Dominguez tartten ook de voorspellingen in Saoedi-Arabië met een verrassende overwinning tegen Fernando Belasteguin en Lucho Capra. Maar gisteren hielden ze niet lang stand tegen Teo Zapata met een nederlaag in twee sets 6/4 6/3. Met deze drie voorbeelden hebben we opnieuw bewijs dat het moeilijkste in topsport niet is om een ​​exploit te creëren, maar om het in de loop van de tijd te kunnen bevestigen…

Products You May Like

Articles You May Like

Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Dylan Guichard en Bastien Blanqué: Een Opkomende Kracht in de Wereld van Padel
Information about P2 Padel Tournaments