Nieuw Concept: Padelbaan voor Luxe Jachten

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Het Britse bedrijf Shipyard Supply Co. heeft onlangs de aandacht van de wereld van superjachten getrokken door een nieuw veld van padel te introduceren, speciaal ontworpen voor luxe boten. Dit innovatieve concept is ontstaan uit een verzoek van een zeiler met een high-end schip dat momenteel in ontwikkeling is, maar het heeft het potentieel om een breder publiek van bootliefhebbers aan te spreken die hun ervaring aan boord willen verbeteren.

Zelfdragende Structuur

In tegenstelling tot traditionele padelbanen heeft de creatie van SSCo een zelfdragende structuur die de noodzaak voor contactdozen en palen op het dek van het jacht elimineert. Dit unieke ontwerp maakt het ideaal voor schepen die mogelijk niet de capaciteit hebben om extra apparatuur te accommoderen, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor recreatieve activiteiten op het water.

De modulaire aard van de padelbaan maakt eenvoudige installatie mogelijk op verschillende delen van het jacht, of het nu op de boeg of zelfs op de helikopterplatform is. De padelbaan is vervaardigd met een slank koolstof frame en een combinatie van plexiglas en gaaspanelen, waardoor een balans tussen sterkte, duurzaamheid en lichtheid wordt gegarandeerd.

Toewijding aan Innovatie

Richard Clements, de technisch directeur van SSCo, benadrukt de op maat ontworpen elementen die in de baan zijn geïntegreerd om de unieke uitdagingen van maritieme omgevingen aan te pakken. Josh Richardson, de CEO van Shipyard Supply Co., benadrukt het commitment van het bedrijf om het scala aan sportactiviteiten uit te breiden die beschikbaar zijn voor degenen op het water.

De toewijding van SSCo aan innovatie en kwaliteit is duidelijk in het zorgvuldige ontwerp, ontwikkeling en testen van de padelbaan, waardoor deze in de nabije toekomst aan een breed scala van superjachten kan worden aangeboden. Het is vermeldenswaard dat het bedrijf al andere gespecialiseerde apparatuur aanbiedt, zoals een Superyacht Voetbal en een Superyacht basketbalveld, wat hun veelzijdigheid en expertise in het bedienen van de behoeften van luxe-bootbezitters aantoont.

De introductie van een speciaal ontworpen padelbaan voor superjachten markeert een significante vooruitgang in de wereld van dekuitrusting voor high-end schepen. De toewijding van Shipyard Supply Co. aan excellentie, innovatie en maatwerk legt de basis voor een nieuw tijdperk van recreatieve mogelijkheden op het water, waar luxe en vrije tijd naadloos samenkomen.

Products You May Like

Articles You May Like

Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament
Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Spannende dag voor vrouwen bij Bordeaux Premier Padel P2