Nick Kyrgios deelt grote update over comeback-progressie

ATP, Nick Kyrgios, Tennis Nieuws

Products You May Like

Nick Kyrgios heeft een belangrijke update gegeven over zijn comeback-progressie, waarbij de voormalige Wimbledon finalist sinds juni geen ATP-wedstrijd heeft gespeeld. Kyrgios nam voor het laatst deel aan het grasbaantoernooi in Stuttgart, waar hij in rechte sets verloor van Yibing Wu, voordat hij zich terugtrok uit Wimbledon vanwege een polsblessure. Dit was niet de eerste blessure die Kyrgios vorig jaar opliep, nadat hij het eerste deel van 2023 had gemist vanwege een knieblessure waar later een operatie aan werd ondergaan.

Kyrgios heeft zijn comeback-progressie lange tijd geheim gehouden, maar heeft nu onthuld dat hij binnenkort terug wil keren naar de trainingsbaan. Hij heeft aangegeven dat hij voor het eerst weer gaat slaan volgende week en dat het herstelproces van zijn pols en zijn lichaam dan zal beginnen. Hij is van plan om terug te keren naar het circuit, hoewel het moeilijk is om een exacte datum te noemen vanwege de ernst van de blessure.

Hoewel Kyrgios in 2022 zijn beste resultaat behaalde op een Grand Slam-toernooi, door de finale van Wimbledon te bereiken, verwacht hij niet meteen terug te keren naar die vorm. Hij is van plan om rustig aan te doen en gewoon te genieten van het feit dat hij weer op de baan staat. Kyrgios heeft Dominic Thiem recentelijk als inspiratiebron genoemd, aangezien Thiem zelf ook moeite heeft met terugkomen na een polsblessure.

Het is interessant om te zien dat Nick Kyrgios een update geeft over zijn tenniscomeback, aangezien de meeste recente social media-updates gingen over andere activiteiten die hij aan het verkennen is. Polsblessures zijn vaak zeer moeilijk om van terug te komen, iets dat ook de 2020 US Open-kampioen Dominic Thiem heeft ontdekt. Het lijkt waarschijnlijk dat het grasseizoen het doel zal zijn voor Kyrgios om terug te keren naar het circuit.

Products You May Like

Articles You May Like

Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Nieuwe Spelers Vertegenwoordigen Frankrijk bij het Europese Kampioenschap Padel 2024
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Bianca Andreescu: Een reis van Mentale Strijd naar Succes
Bastien Blanqué en Dylan Guichard schitteren in het tenniswereld