Naomi Osaka’s Focus on Progress After Italian Open

Tennis Nieuws, Tennis Tournaments, WTA

Products You May Like

Naomi Osaka lijkt zich te richten op de positieve punten na het verlaten van de vierde ronde van de Italiaanse Open. Ondanks haar verlies tegen de zevende geplaatste Qinwen Zheng in twee sets, uitte Osaka tevredenheid over de ervaring die ze had opgedaan tijdens de wedstrijd tegen een top 10 speler sinds haar terugkeer naar de tour na de geboorte van haar kind.

Osaka, die eerder weinig succes had op gravel, slaagde erin om WTA No.20 Marta Kostyuk en No.11 Daria Kasatkina in Rome te verslaan. Dit heeft geleid tot een groeiend vertrouwen in haar capaciteiten op de gravel ondergrond. Ze gaf aan zich meer op haar gemak te voelen en met meer vertrouwen het toernooi te verlaten dan toen ze arriveerde, wat wijst op vooruitgang in haar gravel spel.

Met de Italiaanse Open achter zich, bereidt Osaka zich nu voor op Roland Garros, het tweede Grand Slam toernooi van het jaar. Ondanks haar succes in andere toernooien, is Osaka er nog niet in geslaagd de derde ronde te overtreffen in haar zes eerdere deelnames aan de Franse Open. Ze is vastbesloten om te leren van haar recente wedstrijden en die lessen toe te passen om goed te presteren in Parijs.

Challenges Ahead at Roland Garros

Hoewel teleurgesteld over haar nederlaag tegen Zheng, is Osaka tevreden over haar algehele prestaties op de Italiaanse Open. De overwinning op Kasatkina, een geduchte tegenstander op gravel, was een belangrijke prestatie voor Osaka. Terwijl ze vooruit kijkt naar Roland Garros, zal Osaka zich richten op het verder verbeteren van haar spel en een impact maken in het toernooi. Een van de uitdagingen die Osaka zal tegenkomen op Roland Garros is haar ongeplaatste status en huidige ranking buiten de top 100. Dit zal haar pad door de loting uitdagender maken, aangezien ze potentieel hoger geplaatste tegenstanders zal tegenkomen in de vroege rondes. Echter, de vastberadenheid van Osaka en haar recente successen op gravel geven aan dat ze klaar is om deze uitdaging aan te gaan.

Products You May Like

Articles You May Like

Alexander Zverev is vastbesloten om wraak te nemen op Rafael Nadal op Roland Garros
Rafael Nadal treft Alexander Zverev in nachtmerrie eerste ronde Roland Garros
Andy Murray en Dan Evans maken geschiedenis op Roland Garros
Spannende kwartfinales op het Premier Padel-toernooi in Argentinië
De Toekomst van Rafael Nadal en Novak Djokovic bij Roland Garros