Naomi Osaka reageert op nederlaag tegen Swiatek op Roland Garros

Roland Garros, Tennis Nieuws, WTA

Products You May Like

Naomi Osaka heeft gereageerd op haar tweede ronde wedstrijd met Iga Swiatek op Roland Garros, nadat ze op het randje was van het uitschakelen van de verdedigende kampioen. Osaka werd met 6(1)-7 6-1 5-7 verslagen door de wereld Nr.1 in een wedstrijd die precies drie uur duurde op Roland Garros.

Emoties

Hoewel Osaka leek opgewekter te zijn in haar persconferentie, onthulde de 26-jarige dat ze tranen had na het verlaten van Court Philippe-Chatrier. “Ik huilde toen ik van de baan af kwam, maar het gaat nu goed,” zei Osaka. “Ik keek vorig jaar naar Iga die dit toernooi won toen ik zwanger was en het was mijn droom om tegen haar te spelen.”

Toekomstplannen

Osaka zal zich nu richten op het grasseizoen, een ander oppervlak waar ze door de jaren heen wisselende resultaten heeft behaald. De viervoudig grandslamwinnaar lijkt echter enthousiast over de uitdaging die voor haar ligt. “Ik ben er wel enthousiast over omdat het zeker een nieuwe uitdaging voor me is. Ik heb niet zoveel grastoernooien gespeeld.”

Ondanks de vroegtijdige uitschakeling in de tweede ronde, is het een kleigrasseizoen geweest om trots op te zijn voor Osaka en zijn er veelbelovende tekenen voor de Japanse ster voor Wimbledon.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende kwartfinales van de Italy Major
Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Analyse van gemiddeld aantal gespeelde punten per wedstrijd in padeltoernooien
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
Andy Murray’s strijd met rugproblemen en onzekerheid over Wimbledon