Naomi Osaka prijst Andy Murray voor steun tijdens moeilijke tijden

Andy Murray, ATP, British Tennis Players, Tennis Nieuws, WTA

Products You May Like

Naomi Osaka heeft lof geuit voor de drievoudig Grand Slam-winnaar Andy Murray, waarbij ze onthulde dat de Brit haar vaak steunt tijdens moeilijke tijden. Osaka bereidt zich voor op haar eerste ronde wedstrijd op Indian Wells, waar de voormalige nummer 1 kampioen was in 2018.

Osaka werd gevraagd naar Murray, die onlangs heeft aangekondigd dat hij waarschijnlijk in de laatste maanden van zijn indrukwekkende carrière zit. Dit is hoe Osaka reageerde op deze vraag, “Hij is altijd super vriendelijk voor me geweest sinds ik op de tour begon. Telkens als we elkaar tegenkwamen, zei hij ‘hallo’, omdat ik duidelijk te verlegen was om ‘hallo’ te zeggen. Maar ik heb het gevoel dat hij op de een of andere manier altijd op mij let, vooral wanneer alle moeilijke dingen gebeuren.”

Osaka heeft in de loop der jaren openlijk gesproken over haar mentale gezondheidsproblemen, wat heeft geleid tot aanzienlijke pauzes weg van de WTA Tour. De 26-jarige keerde onlangs terug in januari na een pauze van 15 maanden, nadat ze haar eerste kind, Shai, ter wereld had gebracht. Ze worstelde met haar vorm in de eerste paar toernooien terug, waarbij ze slechts één van haar eerste vier wedstrijden van dit jaar won. Maar Osaka boekte een doorbraak op het WTA 1000-toernooi in Doha, haalde de kwartfinales en klom bijna 500 rankingposities naar nummer 287 ter wereld.

Osaka hoopt deze momentum voort te zetten op de Amerikaanse hard courts, waarbij ze haar campagne bij Indian Wells begint tegen qualifier en voormalig top 10-speler Sara Errani later vandaag. Om de voormalige nummer 1 te horen spreken over Andy Murray op de manier waarop ze het deed, laat zien wat veel mensen al dachten, met de Brit die zowel op als buiten de baan een legende is.

Products You May Like

Articles You May Like

Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament
Dylan Guichard en Bastien Blanqué: Een Opkomende Kracht in de Wereld van Padel
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball