Menorca Open Kwalificaties in de schijnwerpers: Leygue en Tison maken hun opmars

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Terwijl de World Padel Tour terugkeert van een korte pauze, zijn alle ogen gericht op de kwalificaties van de Menorca Open. Een duo heeft in het bijzonder de aandacht getrokken van fans en critici – Thomas Leygue en Benjamin Tison. Deze twee Franse spelers zijn de enige vertegenwoordigers van hun land die recentelijk hebben deelgenomen aan WPT-evenementen, en nu bundelen ze hun krachten om hun stempel te drukken op de Balearen. Hun eerste wedstrijd staat gepland voor zaterdag om 10:30 uur tegen Santiago Pineda en Jose M. Garcia. Kunnen ze dit geduchte duo verslaan en doorgaan naar de volgende ronde?

Eli Amatriain, voormalig nummer 1 van de wereld, neemt tijdens deze WPT Menorca Open afscheid van het professionele padel. Samen met de Franse Lea Godallier neemt Amatriain het op tegen lokaal talent Sofia Saiz en haar teamgenoot Marina Lobo in de eerste ronde. Deze intense wedstrijd belooft spectaculair te worden. De winnaars zullen het vervolgens moeten opnemen tegen Salazar en Araujo in de volgende ronde, een echte test van hun vaardigheden.

Een andere opwindende wedstrijd om naar uit te kijken is die tussen Alix Collombon en Lorena Rufo en het Nederlandse sensatieduo Borrero/Sharifova. Als ze succesvol zijn, kunnen Collombon en Rufo mogelijk de strijd aangaan met het als 7e geplaatste duo Jensen/Virseda, wat een spannende confrontatie zou zijn. Naast Amatriain en Godallier nemen nog twee andere Franse duo’s deel in de categorie Vrouwen. Carla Touly en de Argentijnse Nela Brito zijn terug in actie om hun stempel te drukken in Menorca. In hun eerste wedstrijd op maandag om 10:30 uur nemen ze het op tegen het geduchte duo Lopez/Arellano. Touly en Brito, die vroegtijdig werden uitgeschakeld in Amsterdam, zijn vastbesloten om samen de overwinning te proeven.

De Menorca Open belooft een evenement te worden vol interessante confrontaties en nieuwe partnerschappen. Een wedstrijd waar iedereen het over heeft, is het debuut van het nieuwe duo Arroyo/Alonso tegen Lebron en Galan, twee geduchte tegenstanders. Een andere opwindende strijd om naar te kijken is die tussen Gonzalez/Garrido en Campagnolo, een voormalige partner van de Cordobese Garrido. Ook wordt er veel vuurwerk verwacht in de strijd om de eerste positie tussen Coello/Tapia en Di Nenno/Stupa. Coello/Tapia zullen snel hun vertrouwen moeten herstellen, aangezien ze meteen al tegen het sterke duo Gil/Moyano staan. Ondertussen staan Stupa en Di Nenno voor een zware taak tegen Leal/Diestro, een paar dat hen dit seizoen al heeft verslagen.

Met een mix van ervaren spelers, nieuwe partnerschappen en spannende wedstrijden in het vooruitzicht, beloven de kwalificaties van de Menorca Open een fascinerend evenement te worden voor padelliefhebbers. Alle ogen zijn gericht op Leygue en Tison terwijl ze samen aan hun reis beginnen, in de hoop een blijvende indruk achter te laten op het toernooi. Terwijl de actie zich ontvouwt, kijken fans reikhalzend uit naar wie zich zal opwerpen voor de uitdaging en zijn stempel zal drukken op de wereld van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Hamad Medjedovic: De Onverwachte Kampioen van de ATP Next Gen Finals
De opkomst van Holger Rune: Een nieuw tijdperk in het Deense tennis
Waarom Djokovic’s afwezigheid op de shortlist voor de Stefan Edberg Sportsmanship Award voor verwarring zorgt
Andrey Rublev: Een Opmerkelijk Jaar Vol Successen en Uitdagingen
De hoogverwachte Mediafixer Interclubs 2023