Maxime Joris: Ambities en vooruitzichten voor 2024

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Maxime Joris is op dit moment een van de beste Franse spelers. De geadopteerde inwoner van Bordeaux staat op de 12e plaats in de ranglijst na een goed verlopen seizoen in 2023.

Hoewel het seizoen van 2024 net is begonnen, sprak Maxime met ons over zijn doelstellingen voor het jaar. Hij richt zich voornamelijk op het internationale circuit en enkele P1000-toernooien om wat geld opzij te kunnen zetten.

Maxime is van plan om met verschillende partners samen te werken dit seizoen en focust zich op internationale toernooien. Hij heeft ambities om te concurreren tegen de beste spelers ter wereld en zijn land te vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen of Europese Kampioenschappen.

Maxime erkent dat zijn financiële situatie afhankelijk is van zijn prestaties op het veld en zijn mogelijkheid om sponsors aan te trekken. Hij is dankbaar voor de steun van zijn sponsors en bereidt zich voor op toekomstige toernooien, zoals in Dubai.

Maxime hoopt de padelwereld in Spanje te ontdekken en te trainen in zowel Bordeaux als in het buitenland. Hij wil zich blijven ontwikkelen en zijn ambities op het internationale toneel waarmaken.

Products You May Like

Articles You May Like

Iga Swiatek: Reflections on being World No.1
Stefanos Tsitsipas en Rafael Nadal op koers voor de Barcelona Open
Simon Boissé bereidt zich voor om de Franse Senior Plus team te leiden op het wereldkampioenschap
Kiezen van het juiste racket voor je Racketsport: Het belang van hybride rackets
Holger Rune kritiseert ATP Tour na uitschakeling in Monte Carlo Masters