Loïc Le Panse bespreekt de vooruitgang van Padel bij Set Padel Club

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Loïc Le Panse, een prominente figuur in de wereld van Padel, deelde onlangs zijn gedachten over de vooruitgang van de sport bij Set Padel Club. In dit interview bespreekt hij verschillende aspecten van de club, waaronder het aankomende restaurant, groeiende toernooien en plannen voor een trainingscentrum dat specifiek gewijd is aan Padel.

Le Panse geeft ook zijn mening over de regulering van internationale spelers in Franse kampioenschappen en het belang van het vinden van een balans tussen buitenlands talent en de ontwikkeling van lokale spelers. Hij benadrukt de noodzaak om een evenwicht te vinden en spreekt zich uit voor beperkingen op het aantal buitenlandse spelers of de eisen die gesteld kunnen worden aan deelname aan Franse toernooien.

De successen van Set Padel Club

Set Padel Club, een bloeiende club gelegen in Carquefou, geniet sinds de opening vorig jaar van groot succes. Le Panse merkt op dat de club een fantastische maand december had, mede dankzij de feestdagen. Het enige minpuntje is het ontbreken van een restaurant, maar deze zal in april worden geopend en zo bijdragen aan de algehele ervaring van de club.

De club heeft een warme en gastvrije sfeer weten te creëren, waardoor het lijkt op een clubhuis. De introductie van een bar zal naar verwachting de sfeer van de club verder verbeteren. Le Panse benadrukt de positieve reacties op de toernooien die bij Set Padel Club worden gehouden. Ze worden niet alleen goed ontvangen door spelers, maar trekken ook jong talent aan. De club heeft als doel om in de nabije toekomst een trainingscentrum te vestigen dat volledig is toegewijd aan Padel, om zo de spelers van morgen te kunnen begeleiden. Daarnaast zal er in medio augustus een schoolschool voor Padelleisure van start gaan, waarbij de focus ligt op het behouden van een sterke clubsfeer en het garanderen van participatie van lokale spelers.

Le Panse is tevreden over zijn huidige partnerschap met Quentin. Ze hebben samen succes behaald, met het winnen van een P1000-toernooi in Palavas en het bereiken van de halve finales bij een P1500-evenement in Esprit Padel. Le Panse waardeert de chemie en de hechte band die ze delen, zowel op als buiten de baan. Hij onthult dat het spelen met Quentin, die linkshandig is, hem in staat heeft gesteld om zijn speelstijl aan te passen aan de behoeften van zijn partner. Deze aanpassing is cruciaal gebleken voor Le Panse, omdat hij het uitdagend vindt om gedurende een heel seizoen een hoog fysiek niveau aan te houden.

De inzichten van Loïc Le Panse bieden een waardevol perspectief op de groei en ontwikkeling van Padel bij Set Padel Club. De vooruitgang van de club is prijzenswaardig, met plannen voor een restaurant, jeugdontwikkelingsprogramma’s en ambities voor een nationaal team. Le Panse’s visie op de regulering van internationale spelers weerspiegelt het belang van het vinden van een evenwicht tussen het benutten van buitenlands talent en het bevorderen van de ontwikkeling van lokale spelers. Zijn partnerschap met Quentin illustreert het belang van chemie en begrip tussen partners, zowel op als buiten de baan. Terwijl Padel aan populariteit wint, dienen Le Panse’s ervaringen en meningen als leidraad voor de toekomst van de sport.

Products You May Like

Articles You May Like

Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
Spannende finale van de P1000 Cupra bij TC Pau
Spannende kwartfinales van de Italy Major
Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs
Triay/Fernandez vs Llaguno/Sainz: Voorbeschouwing op de kwartfinales van het Premier Padel Italy Major