Live uitzending van het Madrid P1-toernooi op Gol Play

Padel Nieuws

De spanning voor het eerste P1-toernooi van het seizoen is voelbaar nu het Madrid Padel Circuit onlangs een baanbrekende overeenkomst heeft gesloten met Gol Play voor de live uitzending van het evenement. Van 17 tot 23 juli zullen de wedstrijden in de Madrid Arena worden uitgezonden op diverse Spaanse mediakanalen. Met dit initiatief wordt niet alleen een belangrijke mijlpaal bereikt voor de sport, maar ook wordt deze dichter bij de harten van miljoenen fans in het hele land gebracht.

De populariteit van Padel in Spanje

Padel, een sport synoniem aan energie, atletisch vermogen en strategie, heeft een ongekende populariteit gekend in Spanje. Met maar liefst 6 miljoen spelers alleen al dit jaar, is het geen verrassing dat het Madrid P1-toernooi zoveel aandacht heeft gekregen. Dit opmerkelijke aantal kijkers stelt fans in staat hun favoriete spelers te zien evolueren op de baan vanuit het comfort van hun eigen huis.

Uitzendrechten en partnerschap met Gol Play

Gol Play, een Spaans kanaal, heeft met succes de uitzendrechten voor het hele Madrid P1-toernooi verworven. Als onderdeel van hun overeenkomst zullen ze kijkers dagelijks twee wedstrijden uitzenden op doordeweekse dagen, samen met de dekking van alle halve finales en finales. Dit partnerschap met Gol Play voegt zich bij een uitgebreide lijst van gerenommeerde omroepen, waaronder Sky Sport, ESPN, BeIN Sports, Viaplay, Canal Plus en meer.

Betrokkenheid van Premier Padel en Gol Play

Ziad Hammoud, een belangrijk lid van het Premier Padel-uitzendteam, toonde zijn tevredenheid over de toetreding van Gol Play als Spaanse omroep. Hij benadrukte het belang van nauwe samenwerking om een naadloze ervaring voor de fans te waarborgen tijdens het eerste P1-toernooi van het seizoen in Madrid. Hammoud benadrukte ook de snelle groei van de sport en het engagement van de organisatie om hun uitzendnetwerk uit te breiden om fans toegang te geven tot al hun evenementen.

Enthousiasme bij Gol Play

Francesc Carbonell, de directeur van Gol Play, toonde zijn enthousiasme over de nieuwe associatie van het kanaal met het Madrid P1-toernooi. Carbonell noemde vol trots hoe ze de rechten hebben verkregen om het evenement uit te zenden en vierde de samenwerking met het grootste padelcircuit ter wereld. Deze samenwerking is een bewijs van de groeiende betekenis van padel als sport en de enorme kansen die het biedt voor omroepen.

Gespannen verwachting voor het Madrid P1-toernooi

Naarmate het Madrid P1-toernooi nadert, wachten padelenthousiastelingen en sportfans vol spanning op de opwindende wedstrijden die zullen plaatsvinden. Met de toetreding van Gol Play als Spaanse omroep zal het bereik van het evenement groter zijn dan ooit tevoren, waarbij padel nog meer verankerd wordt in de harten en gedachten van miljoenen mensen in het hele land. Excitement hangt in de lucht, de anticipatie groeit en het Madrid P1-toernooi staat op het punt geschiedenis te schrijven in de wereld van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster met hoge verwachtingen
Carlos Alcaraz: Een Tegenslag bij de Rio Open
Clément Geens: Van Tennis tot Padel
Alejandro Galan: De stijging van een padel talent
2024 A1 Seizoen Padel Geopend!