Lesigny Tennis Club en Padel: Een Erfenis van Succes en Vooruitgang

Interviews, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Lesigny Tennis Club en Padel, een prominente lid van de Lesigny Sport- en Cultuurvereniging (USCL) sinds de oprichting in 1972, heeft altijd training en competitie als prioriteit gesteld. Gedurende de jaren heeft de club tal van successen behaald in verschillende categorieën en behoort consequent tot de besten in Seine-et-Marne. Met name hun jonge spelers hebben hun talenten laten zien door de finales of halve finales te bereiken in verschillende leeftijdscategorieën van de Franse kampioenschappen.

Het seizoen 2022/2023 bleek buitengewoon te zijn voor Lesigny Tennis Club en Padel op meerdere fronten. De club behaalde verschillende kampioenstitels in de categorieën 11/12 jaar en 8/10 jaar in Seine-et-Marne. Het eerste damesteam maakte een historische vooruitgang naar Nationale 2 en benadrukte daarmee de vooruitgang van de club. Daarnaast leverde het damesteam +35 bewonderenswaardige prestaties in de pre-nationale competitie.

Onder leiding van een nieuw managementteam heeft Lesigny Tennis Club en Padel verschillende moderniseringsmaatregelen genomen. De focus lag niet alleen op het verbeteren van de kwaliteit van de tennisinfrastructuur, zoals het renoveren van de banen en de bouw van een clubhuis, maar ook op de ontwikkeling van padel, een sport met directe voordelen. De club heeft twee semi-overdekte padelbanen gebouwd en heeft plannen voor een panoramische derde baan. In 2023 zal Lesigny tal van toernooien organiseren voor alle categorieën en vaardigheidsniveaus, waaronder het inaugurele P1000-toernooi in Seine-et-Marne.

Het langverwachte P1000-toernooi, gepland van 15 tot 17 september, zal ongetwijfeld een belangrijk evenement zijn voor Lesigny Tennis Club en Padel. Er zullen tal van activiteiten zijn, waaronder een kans om een trainingscursus in Spanje te winnen, showcases van partnerwinkels, een speciale avondevenement, en entertainmentopties voor het hele gezin. De wedstrijden zullen ook live worden uitgezonden door Padel Magazine, wat zorgt voor extra spanning en zichtbaarheid van het toernooi.

Laurent Gauthier, de scheidsrechter en aanvoerder van het eerste padelteam van de club voor het seizoen 2023/2024, heeft de ambities van de club geuit om twee extra padelbanen te creëren. Het uiteindelijke doel is om te zien dat het team de regionale finales bereikt in Regionaal 1 en mogelijk als winnaar naar een nationaal niveau doorstroomt. Voor het tweede team van de club is het doel om door te stoten naar Regionaal 1, wat de vastberadenheid en competitieve geest binnen Lesigny Tennis Club en Padel benadrukt.

Met een huidig lidmaatschap van 400, bestaande uit 300 tennisspelers en 100 padelliefhebbers, streeft Lesigny Tennis Club en Padel ernaar om meer leden te werven voor de padelsectie. De club heeft plannen om nieuwe diensten aan te bieden, zoals bedrijfspadel, een padelschool, competities, privélessen en trainingskampen, om hun bereik en aantrekkingskracht te vergroten. Bovendien zal Lesigny blijven investeren in de ontwikkeling van jonge spelers, hun potentieel koesteren en hen begeleiden naar toekomstig succes.

Lesigny Tennis Club en Padel willen graag hun dank uitspreken aan de stad Lesigny, burgemeester Michel Papin, de heer Francis Gallochat, de voorzitter van de USCL, en natuurlijk alle leden voor hun onvoorwaardelijke steun. Het is dankzij de collectieve inspanning en toewijding van de gemeenschap dat Lesigny Tennis Club en Padel hun reis naar een welvarende toekomst vol prestaties en groei kan voortzetten.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray roept op tot meer aandacht voor Zuid-Amerikaanse klei tennis
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst
Julien Seurin: Veranderingen in Partners en Ambities
Andy Murray: Een pleidooi voor gelijkheid en duurzaamheid in het professionele tennis
Rafael Nadal: Zal Hij Doorgaan tot 2025?