Le Greenweez Paris Premier Padel Major: Klaar voor de start

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Het Le Greenweez Paris Major vindt plaats in het Roland-Garros stadion. Er zijn daar zeven padelbanen, waaronder één op de Philippe-Chatrier baan. Baan n°2 is gereserveerd voor trainingen. Baan n°2 t/m 7 worden ook gebruikt voor tennis.

Op zaterdag 2 september om 14:00 uur vindt de loting plaats in het Roland-Garros stadion (bij Carré Roland-Garros). Zodra de schema’s beschikbaar zijn, delen we deze uiteraard met jullie.

Het Greenweez Paris Major Premier Padel wordt uitgezonden door de Canal + groep (vanaf donderdag 7 september). Canal + Sport zendt de wedstrijden uit op donderdag 7 september en vrijdag 8 september, terwijl Canal + de halve finales en finales uitzendt op zaterdag 9 september en zondag 10 september.

Gedetailleerd programma

In het hoofdtoernooi mogen 56 herenduo’s meedoen (inclusief 4 wildcards en 8 gekwalificeerde duo’s), en 48 vrouwenduo’s (inclusief 2 wildcards en 8 gekwalificeerde duo’s).

In de kwalificatierondes zijn er 32 herenduo’s (inclusief 2 wildcards) en 16 vrouwenduo’s (inclusief 1 wildcard) die strijden om een plek in het hoofdtoernooi te bemachtigen!

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray ends losing streak with victory at Qatar Open
Preview van ATP en WTA Toernooien Wereldwijd
Carlos Alcaraz onthult resultaten van MRI-scan na blessure in Rio
Ivo Karlovic kondigt zijn pensioen aan
Holger Rune herstart de samenwerking met Patrick Mouratoglou voor de derde keer