Julien Seurin: Veranderingen in Partners en Ambities

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Begin 2023 ben ik een langdurige samenwerking aangegaan met Ludovic Cancel, maar uiteindelijk hadden we verschillende projecten. Het was voornamelijk ik die van partner wilde veranderen, maar de geplande dingen liepen niet helemaal zoals gepland. Uiteindelijk kreeg ik een geweldige kans met Bastien Blanqué. We hebben samengewerkt totdat we te veel puntenverschil hadden voor de Premier Padel toernooien.

Ik heb nu een partnerschap met Manuel Vives, met wie het erg goed gaat. We proberen dit jaar te strijden in de Premier Padel en FIP-toernooien. Mijn hoofddoel is om alle Premier Padel-toernooien te kunnen spelen en voelen dat ik op professioneel niveau speel.

Ik heb eerder gespeeld met de Kuikma MS Pro, het racket van Maxi Sanchez. Het is diamantvormig en vrij zwaar, maar goed gebalanceerd. Ik ben nu echter op zoek naar een ander racket, misschien een hybride vorm of een ronde vorm die ik eerder fijn vond.

Products You May Like

Articles You May Like

Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging
Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
De discussie over P2 in de wereld van Padel