Josemaria en Sanchez herwinnen dominantie in het Premier Padel-toernooi

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

In de sport Padel moet je soms amnesie tonen en eerdere nederlagen loslaten. Dat is precies wat Josemaria en Sanchez hebben laten zien in Malaga toen ze hun dominantie herwonnen in het Premier Padel-toernooi. Na opeenvolgende nederlagen in de laatste twee finales slaagden deze spelers erin hun concentratie terug te krijgen en de controle over de wedstrijd in Andalusië te behouden.

Vanaf de eerste uitwisselingen was het duidelijk dat de spelers van Claudio Gilardoni serieus waren. Met opmerkelijke intensiteit oefenden ze enorme druk uit op Gemma en Martita, waardoor ze fouten maakten. Aan de andere kant lieten Josemaria en Sanchez een demonstratie zien van kracht en controle. Ze dicteerden het spel moeiteloos en waren bijna onaantastbaar.

Spannende wedstrijd

In de eerste ronde namen Paula en Ari de voorsprong door een break te realiseren op 3/1. Marta en Gemma waren echter vastbesloten om te reageren en slaagden erin de break te maken op 5/3. Net toen Triay en Ortega gelijk zouden maken, bezweken ze onder de druk en begingen ze ongedwongen fouten. Dit bood een gouden kans voor Ari en Paula, die de eerste set wonnen met een score van 6/4.

Verdiende overwinning

Ondanks een lichte afname in snelheid in de tweede ronde herwonnen Ari en Paula hun vertrouwen. Ze waren geïnspireerder en effectiever, en braken door op 4/2. Ondanks een matchpunt dat werd gered, gaven Triay en Ortega uiteindelijk toe aan de druk en verloren de wedstrijd in 1 uur en 32 minuten, met een score van 6/4 6/3. Het was een welverdiende overwinning voor de nummer 1, die bewezen de kampioenen van de World Padel Tour te zijn.

Decima-titel in Malaga

Na de teleurstellingen in Rome en Madrid behaalden Ari en Paula eindelijk hun “decima” in Malaga. Ze wonnen hun tiende titel van het seizoen op de World Padel Tour. In tegenstelling tot de laatste twee finales slaagden ze erin de controle over de wedstrijd te behouden en kwamen ze als overwinnaars naar voren.

Resilientie en vastberadenheid

De overwinning van Josemaria en Sanchez in Malaga getuigde van hun veerkracht en vastberadenheid. Ze overwonnen eerdere nederlagen en toonden hun kracht en controle op het veld. Met hun “decima” titel hebben ze zich stevig gevestigd als de kampioenen van de World Padel Tour. Gefeliciteerd met het welverdiende succes aan deze ongelooflijke atleten!

Products You May Like

Articles You May Like

Rafael Nadal bevestigt deelname aan de US Open 2022
De HEAD Motion Pro BOA® schoen: innovatie in padel
De Opkomst van Padel in Sardinië
Hubert Hurkacz ondergaat knieprocedure
Combineer je passie voor padel met je zomervakantie