Jasmine Paolini spreekt over succes later in haar carrière

Jannik Sinner, Novak Djokovic, Roland Garros, Tennis Nieuws, WTA

Products You May Like

Jasmine Paolini heeft gesproken over het vinden van succes later in haar carrière, met de 28-jarige onthullend wat ze ‘verrassend’ vindt aan zowel Novak Djokovic als Jannik Sinner. Paolini staat ​​voor haar allereerste Grand Slam-finale nadat ze gisteren de tiener Mirra Andreeva in de halve finale van Roland Garros met 6-3 6-1 heeft verslagen.

Het is een doorbraakjaar voor de Italiaanse, die voor het eerst in haar carrière een top 10-speler zal worden na het winnen van haar eerste WTA 1000-titel in Dubai en nu het bereiken van haar eerste grote finale. Voor dit jaar was Paolini nooit verder gekomen dan de tweede ronde van een Grand Slam en sprak ze met de pers over hoe ze nooit had gedacht dat dit in haar jongere jaren mogelijk zou zijn.

Verrassingen in het tennis

Paolini was vervolgens verbaasd over de twee best gerangschikte spelers in het ATP Tour-circuit, Djokovic en landgenoot Sinner, die veel opener waren over hun verlangen om de top van de sport zo vroeg te bereiken.

Paolini zal in de finale spelen tegen WTA No.1 Iga Swiatek, met wie ze eigenlijk veel meer gemeen heeft dan velen zouden denken. Ondanks dat Paolini geboren en getogen is in Italië, is haar moeder half Pools, waardoor de twee finalisten van Roland Garros 2024 een nauwere relatie hebben dan velen zich zouden hebben voorgesteld.

Swiatek zal de overweldigende favoriet zijn om de overwinning in de Roland Garros-finale binnen te halen, als drievoudig voormalig kampioen, maar Paolini heeft gesproken over haar doel om morgen een goede prestatie neer te zetten.

Paolini kan dit jaar betrokken zijn bij twee Roland Garros-finales, aangezien ze momenteel verwikkeld is in een dubbelspel halve finale samen met landgenoot Sara Errani. Het is een doorbraakseizoen geweest voor Jasmine Paolini met zoveel primeurs, maar dit moet het hoogtepunt voor haar zijn – ongeacht de uitkomst morgen. Op maandag zal Paolini minstens als wereldranglijst nummer 7 worden gerangschikt (nummer 5 als ze de titel wint!) wat alleen maar laat zien hoe indrukwekkend de Italiaanse is geweest. Hopelijk kan de finale morgen competitief zijn, met Swiatek die beide eerdere ontmoetingen heeft gewonnen.

Products You May Like

Articles You May Like

Information about P2 Padel Tournaments
Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs