Jannik Sinner’s kansen op Roland Garros volgens Andy Roddick

ATP, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Novak Djokovic, Roland Garros, Tennis Nieuws

Products You May Like

Jannik Sinner maakte gisteren een sterke start van zijn gravelseizoen, maar voormalig wereldkampioen Andy Roddick gelooft niet dat de Italiaan een van de ’topfavorieten’ is voor Roland Garros. Sinner versloeg Sebastian Korda met 6-1 6-2 in een uur en 16 minuten om door te gaan naar de derde ronde van de Monte Carlo Masters. De nummer 2 van de wereld heeft dit jaar slechts één wedstrijd verloren, van Carlos Alcaraz in Indian Wells, maar Roddick gelooft dat Sinner’s spel mogelijk “verijdeld” wordt door de gravelbanen.

Andy Roddick’s voorspellingen

Roddick onthulde dat hij Novak Djokovic en eerdergenoemde Alcaraz boven Sinner steunt op het Parijse toernooi. “Ik hou nog steeds van Novak en ik hou van wat Carlos doet op gravel. Ik denk dat hij veel Franse Open titels gaat winnen,” beweerde Roddick. “We zullen zien of dat dit jaar begint of niet, maar ik vind die overgang zeker bij hem passen.”

Verdere uitdagingen voor Sinner

Ondanks dat Sinner niet gezien wordt als een van de favorieten voor Roland Garros, zal hij zijn gravelseizoen voortzetten op de Monte Carlo Masters tegen Jan-Lennard Struff. Als Sinner echter een sterke aanloop naar Roland Garros heeft, zou dat de meningen van personen zoals Andy Roddick kunnen veranderen, vooral omdat het momenteel niet duidelijk is hoe ernstig de blessure aan de rechterarm van Carlos Alcaraz is.

Products You May Like

Articles You May Like

Analyse van gemiddeld aantal gespeelde punten per wedstrijd in padeltoernooien
Andy Murray bereikt mijlpaal van 1000 ATP Tour-wedstrijden
Novak Djokovic’s Participation at Wimbledon Uncertain
Alles wat je moet weten over het Eastbourne International toernooi
Spannende finale van de P1000 Cupra bij TC Pau