Jannik Sinner: Verwachtingen voor Monte Carlo Masters 2023

ATP, Jannik Sinner, Tennis Nieuws, Tennis Tournaments

Products You May Like

Jannik Sinner heeft zijn verwachtingen voor de Monte Carlo Masters deze week getemperd, nadat hij eerder had toegegeven moeite te hebben op gravelbanen. Ondanks zijn indrukwekkende vorm, lijkt de wereld nummer 2 niet optimistisch over de Monte Carlo Masters deze week.

Strijd op gravelbanen

Hoewel Sinner zijn kansen in Monte Carlo deze week heeft geminimaliseerd, bereikte de 22-jarige vorig jaar voor het eerst de halve finales van het toernooi. De kampioen van de Australian Open won zijn enige titel op gravelbanen in 2022 in Umag, en Sinner heeft gesuggereerd dat hij hoopt zijn prestaties op deze ondergrond te verbeteren naarmate het seizoen dit jaar vordert.

Optimisme voor de toekomst

Sinner begint zijn campagne voor de Monte Carlo Masters tegen ofwel Sebastian Korda of Alejandro Davidovich Fokina. Op dit moment zit hij Novak Djokovic dicht op de hielen voor de nummer 1 positie in de wereldranglijst, dus is er nog meer verlangen om dit jaar een beter gravelseizoen te hebben, met veel punten om te verdienen, niet alleen bij de Monte Carlo Masters waar hij in 2023 de halve finales bereikte.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Resilience and Determination at Bordeaux Premier Padel P2
Rafael Nadal praat over zijn toekomst in de sport
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball