Introductie van Padel Score bij Phénix de Tahiti Sports Association

Padel Nieuws

Products You May Like

Phénix de Tahiti Sports Association gaat een nieuw scorebordmerk introduceren dat speciaal is ontworpen voor padel, genaamd Padel Score. De club, gevestigd in Frans-Polynesië, organiseert van 23 tot 28 april de American Express Padel Cup op hun buitenterrein.

Het evenement en de scoreborden

Het evenement is geïnspireerd op het Grand Chelem tennisformaat en omvat een rechtstreekse uitschakelingstabel. In dit evenement zullen 92 paren strijden in de herencategorie en 48 paren in de vrouwencategorie. Elke team heeft slechts één gegarandeerde wedstrijd, volgens het B2-formaat met een super tie-break in de derde set. De langverwachte finales staan gepland voor aanstaande zondag 28 april, waar negen Padel Score panelen prominent zullen worden weergegeven.

Padel Score is een ultramodern, lichtgewicht scorebord dat is afgestemd op de behoeften van het padelspel. Het is ontworpen om te voldoen aan alle speelformaten van padel en wordt geleverd met Velleda® banners voor het markeren van teamnamen. Het paneel, met een afmeting van 49 cm breed en 48 cm lang, is uitgerust met drie zuignappen voor eenvoudige bevestiging aan een buitenvenster, evenals twee haken om het aan een hek of rooster op te hangen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van Padel Score en het vinden van de meest geschikte weergavemethode voor padelwedstrijden, is deze innovatie klaar om de manier waarop scores worden beheerd en gepresenteerd tijdens wedstrijden te revolutioneren. Of het nu gaat om clubniveau-wedstrijden of internationale evenementen, Padel Score belooft de algehele ervaring voor spelers en toeschouwers te verbeteren.

De introductie van Padel Score bij Phénix de Tahiti Sports Association markeert een belangrijke ontwikkeling in de wereld van padel. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en geavanceerde functies zal dit scorebord zeker een integraal onderdeel worden van toekomstige competities, waardoor een nieuw niveau van professionaliteit en efficiëntie aan het scoreproces wordt toegevoegd.

Products You May Like

Articles You May Like

Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs
Andy Murray heeft spijt van uitkomen op Queen’s Club vanwege blessure
Andy Murray’s strijd met rugproblemen en onzekerheid over Wimbledon
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel