Internationale Federatie van Padel kondigt Bourg-en-Bresse aan als gaststad voor de Cupra FIP Finals

Padel Nieuws

Products You May Like

De Internationale Federatie van Padel (FIP) heeft Bourg-en-Bresse gekozen als gaststad voor de aankomende Cupra FIP Finals. Dit prestigieuze evenement zal plaatsvinden van 11 tot 15 december in het Ainterexpo park. Hier zullen de top 16 mannen- en vrouwenparen van het seizoen te zien zijn.

Verwachtingen voor Padel fans

Padel fans kunnen uitkijken naar een onvergetelijke ervaring en de kans om ’s werelds meest getalenteerde spelers in actie te zien. Het expositiecentrum in Bourg-en-Bresse zal een opmerkelijke transformatie ondergaan om een ware tempel van padel te worden voor de Cupra FIP Finals.

Dit evenement markeert het hoogtepunt van het internationale padelseizoen, waarbij een jaar van intense concurrentie en uitstekende prestaties wordt gevierd. De Cupra FIP Finals zullen niet alleen het beste talent in padel laten zien, maar ook een internationaal platform bieden voor Bourg-en-Bresse, het departement Ain en de regio Auvergne Rhône-Alpes.

De organisatoren van de Cupra FIP Finals brengen ook een eerbetoon aan Hubert Picquier, de visionair achter de oprichting van het toernooi in het FIP RISE-formaat in 2023. Ondanks zijn tragische overlijden vorig jaar, leeft Picquier’s erfgoed voort via dit evenement.

De Cupra FIP Finals in Bourg-en-Bresse beloven een spannende en gedenkwaardige showcase te worden van het beste van padel, waarbij fans een ongeëvenaarde kans krijgen om topniveau competitie te zien en de groei van de sport op internationaal niveau te vieren.

Products You May Like

Articles You May Like

Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Bianca Andreescu: Een reis van Mentale Strijd naar Succes
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic