Iga Swiatek overleeft derde ronde op Miami Open

Tennis Nieuws, Tennis Tournaments, WTA

Products You May Like

Iga Swiatek heeft haar derde ronde wedstrijd op de Miami Open tegen Linda Noskova overleefd, maar de wereld No.1 wil nog niet nadenken over de sunshine double. Swiatek won vorige week haar tweede titel in Indian Wells zonder een set te verliezen, maar moest gisteravond vanuit een achterstand komen tegen de Tsjechische tiener. Noskova had Swiatek verslagen op de Australian Open in januari, maar het resultaat werd vorige week in Indian Wells omgedraaid. En de vier-voudig Grand Slam winnaar overleefde opnieuw de bedreiging van Noskova, door de 19-jarige te verslaan met 6(7)-7 6-4 6-4. Deze spanning heeft Swiatek elke discussie over de sunshine double doen afwijzen.

Swiatek’s vooruitgang in het toernooi

Swiatek is momenteel bezig om de tweede vrouw te worden die meerdere sunshine doubles voltooit, in de voetsporen van Steffi Graf die hetzelfde deed in 1994 en 1996. De 22-jarige legde uit dat ze deze wedstrijd zal gebruiken om door te gaan in het toernooi.

Uitdagingen voor Swiatek

Er is weinig rust voor Swiatek, die vanavond zal spelen tegen de 14e geplaatste Ekaterina Alexandrova in de vierde ronde van de Miami Open. Iga Swiatek lijkt moeite te hebben tegen hardhitters die haar niet in staat stellen om haar sterke punten volledig te benutten. Echter, het is altijd een goed teken wanneer iemand niet zijn beste tennis speelt en toch weet door te komen tegen een zeer lastige tegenstander als Linda Noskova. Swiatek heeft een betere recente staat van dienst tegen haar volgende tegenstander Ekaterina Alexandrova, die ze versloeg op de Qatar Open vorige maand.

Products You May Like

Articles You May Like

Thomas Vanbauce and Maxime Joris Continue Their Great Form in FIP Rise Nola
Emma Raducanu helpt Groot-Brittannië zich te kwalificeren voor de BJK Cup Finals
Preview van Tennis Toernooien in het Voorjaar 2024
Impact of Monte Carlo Masters on ATP Rankings
Successful Inauguration of Padel 95 in Val-d’Oise