Het verhaal van Twins Padel: Een unieke benadering van een padelclub

Interviews, Padel Nieuws, Padelclubs

Guillaume Esclapez en zijn tweelingbroer Thomas delen een passie voor racketsporten en hebben altijd gedroomd van het starten van een sportbedrijf samen. Na individueel professionele ervaring te hebben opgedaan, bevonden ze zich in Bordeaux op de racebanen van padel, een sport die al snel een obsessie voor hen werd.

Het vinden van geschikte locaties voor hun padelclub was een uitdaging, aangezien de meeste clubs in hun regio zich richtten op Bordeaux. Guillaume en Thomas besloten echter een andere aanpak te volgen. Ze wilden een structuur creëren in Lacanau, een plaats zonder een toegewijde padelclub maar met vraag naar het spel.

Terwijl padel booming is in Frankrijk, bleken bankprocedures tijdrovend te zijn voor Guillaume en Thomas. Sommige clubs die failliet gingen, maakten financiële organisaties sceptisch over investeringen in de sport. De broers zagen echter de mogelijkheid in de uitdagingen. Ze richtten zich op het vormgeven van de identiteit van hun club en het imago dat ze wilden projecteren.

Na in talloze clubs in heel Frankrijk te hebben gespeeld, waren Guillaume en Thomas in staat om hun eigen visie van een padelclub te creëren. Ze haalden inspiratie uit de hoogwaardige diensten die in Noordse landen worden aangeboden en stelden zich hun club voor als een klant. Ze wilden niet alleen kwaliteitsbanen bieden, maar ook een ruimte voor sociale interactie, netwerken en het genieten van sportavonden.

Twins Padel is gevestigd in Lacanau, een stad die bekend staat om surfen, zon, strand en oceaan. De broers wilden deze levendige en kustsfeer weerspiegelen in hun club. Ondanks dat het werk niet verliep zoals gewenst, is het nog steeds de bedoeling om de club in november te openen, met een tijdelijke bar tot de bouw in december is voltooid.

Twins Padel beschikt over vier overdekte padelbanen met een hoogte van bijna negen meter, evenals een pickleballbaan. De club zal wekelijkse vriendelijke toernooien organiseren, waar spelers kunnen deelnemen aan partijen van verschillende niveaus. Ze voorzien een piek in de aanwezigheid tijdens de zomermaanden, waarbij spelers vanuit heel Frankrijk worden verwelkomd.

Naast zomercursussen en toernooien zal Twins Padel ook afterwork-evenementen organiseren, wedstrijden van verschillende sporten uitzenden en bedrijfsavonden organiseren. Guillaume en Thomas streven ernaar een plek te creëren waar sport en ontspanning naadloos samenkomen en een welkome onderbreking bieden van de drukte van het dagelijks leven.

Het avontuur van Guillaume en Thomas Esclapez om Twins Padel in Lacanau te creëren, is gepaard gegaan met talloze uitdagingen en kansen. Hun unieke aanpak, geïnspireerd door hun eigen ervaringen als spelers, heeft tot doel een levendige en gastvrije club te creëren die de geest van Lacanau weerspiegelt. Met uitzonderlijke faciliteiten, verschillende toernooien en een jaarkalender vol evenementen, zal Twins Padel een echte sportieve haven worden voor padelliefhebbers in de regio.

Products You May Like

Articles You May Like

Tennisspelers Jeffrey, Tim en Emma ervaren succesvolle seizoenen in 2023
Grote verrassing op het World Padel Tour Mexico Open
Rafael Nadal’s indrukwekkende carrière en naderende pensioen
De Davis Cup heeft een dringende behoefte aan verandering
Novak Djokovic: Een Uitzonderlijke Atleet Die De Grenzen Van De Sport Blijft Herschrijven