Het P1000-toernooi bij TC Bandol: Een showcase van padel uitmuntendheid

Padel Nieuws

Products You May Like

Marie-Amélie Dardaine en Tiffany Phaysouphanh, kampioenen van de PACA-regio, vertoonden een uitstekende prestatie gedurende het hele weekend. Ondanks verschillende uitdagingen tijdens het toernooi, overwonnen ze deze met vastberadenheid en vaardigheid. In de ronde van 6 en de kwartfinales kwamen ze als winnaars uit de bus tegen sterke tegenstanders, waarbij ze hun vaardigheden toonden met 0/6 1/6 tegen Pucciarini/Pironneau en 3/6 1/XNUMX tegen Pelan/Lovera. De halve finale was een zwaar bevochten strijd tegen Melanie Ros en Marie Maligo, waar Dardaine en Phaysouphanh de overhand wisten te krijgen en met 5/7 6/3 6/3 wonnen. In de finale namen ze het op tegen het als tweede geplaatste team Fiona Ligi en Elisabeth Nogueras uit Spanje. Ondanks de sterke uitdaging van Ligi, waarbij ze onder andere tegenstand had van een val, toonden Dardaine en Phaysouphanh serieusheid en controle gedurende de hele wedstrijd. Ze wonnen de eerste set met 6/2 en verzegelden hun overwinning in de tweede set met 7/5. Dit was hun vierde overwinning in P1000-toernooien in slechts twee maanden.

Arthur Hugounenq en Baptiste Delvienne – De zesde geplaatste duo

Arthur Hugounenq en Baptiste Delvienne, het zesde geplaatste duo, lieten opmerkelijke vaardigheid en veerkracht zien tijdens het hele toernooi. In de ronde van XNUMX wonnen ze overtuigend in twee sets met 6/2 6/4 van Valentin Durand en Thomas Seux. Hun echte marathon begon in de kwartfinales, waar ze een hevige strijd aangingen tegen het als tweede geplaatste duo Loic Le Panse en Alexandra Toppin. Na drie intense sets kwamen Hugounenq en Delvienne als winnaars uit de bus met 6/4 3/6 6/4. In de halve finales stonden ze tegenover een andere uitdagende tegenstander, het als vierde geplaatste duo Muesser/Wagner uit Straatsburg. Opnieuw toonden Hugounenq en Delvienne hun vechtersmentaliteit en claimden de overwinning met 4/6 6/4 7/5. In de finale stonden ze tegenover het als derde geplaatste duo Rouanet/Sanchez. De wedstrijd werd fel bevochten, waarbij beide duo’s uitzonderlijke vaardigheden toonden. Hugounenq en Delvienne wonnen de eerste set in een tiebreak met 7/4. De tweede set bracht een verandering in momentum, waar Rouanet en Sanchez hun draai vonden en de set wonnen met 7/0. Ondanks een zware strijd toonden Hugounenq en Delvienne uitzonderlijke weerstand en wonnen ze de beslissende derde set met 7/6 6/7 6/4. Deze overwinning markeerde hun tweede P1000-titel van het seizoen.

Baptiste Delvienne – Een uitzonderlijk toernooi

Baptiste Delvienne, de 68e Franse speler, had een uitzonderlijk toernooi met een gedenkwaardige prestatie in de finale. Delvienne toonde zich verrast en verheugd over zijn overwinning in een van de moeilijkste P1000-toernooien van het jaar. Hij erkende de hoge kwaliteit van de concurrerende teams en beschouwde dit toernooi als zijn meest memorabele tot nu toe. Delvienne en Hugounenq willen blijven samen spelen, met hun partnerschap dat zich uitstrekt tot het aankomende Palavas-toernooi. Hoewel Delvienne hoopt deel te nemen aan toernooien met spelers die hoger gerangschikt zijn in de P1500-en P2000 Categorieën, erkent hij de winnende combinatie die hij heeft gevonden met Arthur Hugounenq in de P1000-competities.

Cyril Hanouna en Johan Bergeron – Op weg naar het volgende toernooi

Cyril Hanouna en Johan Bergeron verdienden 480 punten tijdens het toernooi. Ondanks hun opmerkelijke prestatie en een onvergetelijke wedstrijd tegen Jover/Lorenzo, slaagden ze er niet in om een Top 100-ranking te behalen. De reis gaat verder voor Hanouna en Bergeron bij My Center Palavas in het volgende P1000-toernooi.

Het P1000-toernooi bij TC Bandol toonde padel uitmuntendheid en spannende wedstrijden. Marie-Amélie Dardaine, Tiffany Phaysouphanh, Arthur Hugounenq en Baptiste Delvienne toonden vastberadenheid, vaardigheid en veerkracht gedurende hun wedstrijden. Hun overwinningen in het toernooi bevestigen hun posities in de padelwereld en hun prestaties zullen ongetwijfeld nauwlettend worden gevolgd in toekomstige kampioenschappen. Met elk P1000-toernooi tonen deze formidabele spelers hun vermogen om uit te blinken in deze zeer competitieve sport.

Products You May Like

Articles You May Like

Novak Djokovic spreekt over Wimbledon nederlaag
Frans succes in het FIP Platinum Sardinië toernooi
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster op weg naar grootsheid
Spanje leidend in de Europese Padelkampioenschappen van 2024
French Players Shine in FIP Platinum Sardegna Qualifiers