Het eerste Nationale Open padel toernooi in Frankrijk was een groot succes

Padel Nieuws, Padelclubs

Het eerste Nationale Open padel toernooi in Frankrijk bracht bijna 130 spelers uit het hele land samen. Ondanks de huidige situatie was het evenement een groot succes, dankzij de inzet van 4padel Toulouse en de toewijding van alle vrijwilligers. Ondanks de uitdagingen kreeg het toernooi veel steun van de politie en overtrof het alle verwachtingen.

Het succes van het Nationale Open padel toernooi zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van Léa Godallier en Bastien Blanqué. Hun hulp en beschikbaarheid gedurende het evenement waren essentieel om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Een speciale vermelding gaat naar Cédric Dq, een vriend van de Bordeaux gendarme, die een unieke trofee voor de winnaars heeft gemaakt. De trofee, gemaakt van hout en ijzer, vertegenwoordigt op prachtige wijze een padelspeler en het Occitaanse kruis. Gefeliciteerd aan Cédric met dit prachtige kunstwerk.

Terwijl we afscheid nemen van dit succesvolle toernooi, kijken we ook uit naar wat de toekomst brengt. Het tweede Nationale Open toernooi zal plaatsvinden in Metz in Lorraine volgend jaar, met Nîmes als gaststad voor het evenement in 2025. Daarnaast hebben we interesse ontvangen van twee andere kandidaat-steden voor de komende jaren: Perpignan en Arcachon. Dit duidt op de groeiende populariteit en enthousiasme voor padel in heel Frankrijk.

Wij willen onze oprechte dank betuigen aan al onze sponsors voor hun aanwezigheid en steun tijdens het Nationale Open toernooi. Het evenement werd nog specialer dankzij de bijdragen van handelaren in de regio. Maison Monredon, Samaran, Intersport Portet, Au Petit Paradis Victor Hugo, Jean-Jacques Bolzan van het stadhuis van Toulouse, Trésors d’Occitanie, El Gaucho Asado, Le Bistroace, Pizza Mongelli, ACEF en Andros Sport hebben allemaal bijgedragen aan de festiviteiten en gulle geschenken gegeven aan elke winnaar. Zonder hun steun zou het Nationale Open niet mogelijk zijn geweest.

Het eerste Nationale Open padel toernooi in Frankrijk toonde de passie en het talent van spelers uit het hele land. Ondanks de uitdagingen was het evenement een opmerkelijk succes, dankzij het harde werk van 4padel Toulouse en de toewijding van de vrijwilligers. Met geplande toernooien in Metz, Nîmes en mogelijke toekomstige gaststeden ziet de toekomst van padel in Frankrijk er veelbelovend uit. We drukken onze oprechte dank uit aan iedereen die dit evenement mogelijk heeft gemaakt, inclusief de sponsoren en handelaren die hebben bijgedragen aan de festiviteiten. Tot de volgende keer, laten we de geest van padel blijven omarmen en uitkijken naar het volgende spannende hoofdstuk in deze groeiende sport. Tot snel!

Products You May Like

Articles You May Like

De opkomst van Holger Rune: Een nieuw tijdperk in het Deense tennis
Head onthult zijn nieuwste aanbod: De Radical Racketten Collectie
4PADEL Bordeaux breidt uit met twee nieuwe banen
Een opmerkelijke transformatie in de Family Sport Center in Valencia
Rafael Nadal kondigt zijn terugkeer naar het tennis aan op het Brisbane International toernooi