Het Domineren van Pablo Cardona tijdens UPT Leganés

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Paul Cardona toonde het volledige potentieel van zijn kracht tijdens de UPT Leganés, tijdens de kwartfinale tegen Juan Lu Esbri en Javi Rico. De 19-jarige speler zette drie winnende smashes voort tegen zijn tegenstanders, en dit in minder dan een minuut.

Hoewel de linkshandige speler bekend staat om zijn krachtige slagen, moeten we toegeven dat Pablo Cardona goed geholpen werd door de snelle speelomstandigheden in de buitenwijken van Madrid, waardoor het maken van smashes veel “makkelijker” werd.

Hoewel de smashes indrukwekkend waren, zorgden de snelle speelomstandigheden voor een uitdaging voor spelers die er niet veel aan konden doen op de baan. Zelfs een lob die bedoeld was om tegenstanders naar achteren te dwingen, kon van achter de baseline worden teruggekeerd…

Ondanks de spectaculaire kant van het maken van drie winnende punten, veroorzaakte dit toch enige irritatie bij Javi Rico. De nadruk op smashes kon afbreuk doen aan de algehele show.

Pablo Cardona zal echter niet klagen, aangezien de jonge Spanjaard de tweede etappe van Ultimate Padel Tour heeft gewonnen, samen met Javi Ruiz, na eerder al te hebben gewonnen in Coruña tijdens het allereerste toernooi!

Products You May Like

Articles You May Like

Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Jack Draper: De Nieuwe Britse Nummer 1 in Tennis
The grass court season heats up next week!
Ash Barty keert terug naar Wimbledon in 2022
Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs