Hernieuwing van de Roland Garros-finale 2023: Casper Ruud over Djokovic’s mogelijke knieblessure

ATP, Novak Djokovic, Roland Garros, Tennis Nieuws

Products You May Like

Casper Ruud heeft een heruitgave opgezet van de finale van Roland Garros 2023, en de Noor heeft zijn zegje gedaan over de mogelijke knieblessure van Novak Djokovic. Ruud versloeg de Amerikaanse nummer 1 Taylor Fritz met 7-6(6) 3-6 6-4 6-2 om gisteravond in Parijs zijn derde opeenvolgende Roland Garros kwartfinale te bereiken.

Alle aandacht tijdens de persconferentie na de wedstrijd ging echter uit naar Ruud’s volgende tegenstander. Djokovic moest zich door een tweede opeenvolgende vijfsetter werken, waarbij zijn laatste twee wedstrijden samen meer dan negen uur op de baan duurden.

Ruud lijkt er echter volledig vanuit te gaan dat de wedstrijd doorgaat. Hij verwacht niet dat Djokovic zal opgeven en bereidt zich voor op een zware wedstrijd. Ondanks dat Djokovic de meeste ontmoetingen heeft gewonnen, wil Ruud de uitdaging aangaan en staat hij klaar voor de match, die gepland staat voor morgen op Roland Garros.

Het is mooi om te zien dat Casper Ruud de uitdaging van Novak Djokovic enthousiast begroet, aangezien de Noor eerder werd beschuldigd van te veel respect te tonen aan topspelers op de baan. Na hun strijd op de Monte Carlo Masters is er veel intrigue rond deze wedstrijd, dus hopelijk zijn de resultaten van Djokovic’s MRI-scan positief.

Products You May Like

Articles You May Like

De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel
Taylor Fritz bespreekt Novak Djokovic’s knieblessure
Triay/Fernandez vs Llaguno/Sainz: Voorbeschouwing op de kwartfinales van het Premier Padel Italy Major
Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs
Andy Murray geconfronteerd met blessure voor Wimbledon