Head’s Strategische Partnerschap met de Cupra Padel Tour 2024

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Bij het bijwonen van het inaugurele podium van de Cupra Padel Tour 2024 in Bordeaux, toonde Arnaud Rodriguez, een verkooppromotor voor Head in Nieuw-Aquitanië, zijn enthousiasme voor het evenement.

Hij benadrukte het belang van dit partnerschap voor Head, vooral na het stopzetten van hun interne Head Padel Open. Rodriguez benadrukte de potentiële commerciële voordelen van de tour voor Head, waarbij hij een toename van de verkoop van rackets en schoenen verwachtte als gevolg daarvan.

Volgens Rodriguez ligt de focus van Head op actieve betrokkenheid bij de snelgroeiende sport van padel. Het bedrijf streeft ernaar om zijn partners, waaronder clubs en merken, te ondersteunen en tegelijkertijd verschillende evenementen binnen de padelgemeenschap te organiseren.

Door samen te werken met circuits zoals de Cupra Padel Tour, streeft Head ernaar om zijn aanwezigheid in de sport te versterken en bij te dragen aan de ontwikkeling ervan.

Terwijl hij reflecteert op de huidige fase van de Cupra Padel Tour, uit Rodriguez zijn optimisme over de samenwerking tussen Head en de tour. Hij verwacht een spannende reis met als hoogtepunt een grand finale in Toulouse.

Rodriguez kijkt vol spanning uit naar de komende etappes van de tour en kijkt uit naar de evolutie ervan in de komende jaren.

Strategische aanpak van Head in de padelindustrie

De inzichten van Arnaud Rodriguez werpen een licht op de strategische benadering van Head in de padelindustrie door deel te nemen aan de Cupra Padel Tour 2024. Het toewijding van het bedrijf om de sport te ondersteunen en partnerschappen te stimuleren, benadrukt zijn toewijding aan de padelgemeenschap.

Naarmate de tour vordert, blijft Head vastbesloten om een positieve impact te hebben op de sport en betrokken te zijn bij enthousiastelingen op een breder scala.

Products You May Like

Articles You May Like

Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel
Het Gras Court-seizoen van 2022
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux